• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Герої тилу: працівниця КП «БКП» Галина Кульпінова перетворює Покровськ на місто троянд

eye

157

12.06.2024 12:15

Громада 1

img

Вже досить тривалий час велика кількість клумб з квітами прикрашають різні куточки нашого міста. Щодня, особливо, в літній період, під пекучим сонцем за ними доглядають працівниці дільниці «Зелене господарство» КП «БКП».  Одна з них – Галина Кульпінова. 

У комунальному підприємстві жінка працює відносно недавно, близько трьох років. Разом зі своїми колегами займається озелененням міста Покровськ, яке справедливо називають містом троянд. Різноманітність форм та видів цих квітів вражає, і значна частина цієї краси є результатом наполегливої праці Галини.

«Вісім годин на сонці – це важко, особливо для людини, яка раніше таким не займалася. Ми працюємо вже не перший рік, тому звикли до таких умов», – розповідає Галина. 

Її робота включає вирощування троянд, догляд за ними та іншими рослинами, які прикрашають місто. За словами Галини, це фізично складна праця, але вона займається нею залюбки. 

Галина Володимирівна підкреслює важливість своєї роботи, особливо зараз, коли ментальний стан населення знаходиться в хиткому стані через війну. 

«Мати можливість відпочити в парку серед троянд та хоч на хвилинку відволіктися від постійних обстрілів – це вже позитивний досвід для мешканців», – зазначає Галина.

Вдома жінка також займається вирощуванням квітів, доглядає за ними з великою любов’ю та натхненням. Вона вважає свою роботу покликом душі.

Зимовий період не менш активний для Галини та її колег. Вони займаються підготовкою дров та їх розвезенням для малозабезпечених верств населення Покровської громади. Робота на дільниці згуртувала людей, створивши дружній колектив, де всі старанно працюють та допомагають один одному.

Галина має чоловіка та двох синів. У 2022 році вона з дітьми виїжджала до іншого регіону України через безпекову ситуацію, але зрештою повернулася до рідного Покровська. Вона любить своє місто та свою роботу, не зважаючи на близькість до лінії фронту. 

«Ми дуже хвилюємося за наших воїнів, за хлопців, які тримають фронт. Ми віримо в ЗСУ та дуже чекаємо на перемогу України. Бажаю нашій громаді процвітання, а ми зі свого боку будемо робити все для цього», – наголошує Галина Володимирівна.

Галина – справжній герой комунальної сфери, яка своєю працею робить наше місто кращим, навіть під час війни. Її відданість справі, любов до міста та щира турбота про його зовнішній вигляд  – це приклад для наслідування. Працюємо разом заради перемоги!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

53

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію