• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як сформувати бренд доброчесної громади: Сергій Добряк взяв участь у тренінгу від ПРООН

eye

239

12.06.2024 13:15

Новини громад

img

У рамках компонента «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації» начальник Покровської МВА Сергій Добряк взяв участь у стратегічній сесії для керівників органів місцевого самоврядування з 10 областей України, зокрема, й Донецької. 

Серед спікерів заходу – заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач, голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина, керівниця Управління комунікації та інформаційної політики НАЗК Олена Конопля. 

Протягом двох днів учасники сесії знайомились з основними положеннями Стратегії комунікації у сфері запобігання та протидії корупції, обговорювали роль керівника у розбудові доброчесної організації, дізнавались, як підвищити рівень довіри в громаді, формували її бренд та шукали шляхи розбудови доброчесного середовища. 

За словами організаторів заходу, реалізація даного проєкту сприятиме формуванню культури доброчесності, а поширення практик впровадження механізмів прозорості та підзвітності, а також відповідних комунікаційних інструментів, які можна буде використовувати в інших сферах діяльності ОМС та допомагатиме зберегти модель «прозорої та підзвітної поведінки» незалежно від сфери життєдіяльності громад України.

«Цікава та насичена програма, під час якої було багато теорії та практичних кейсів. Важливі рішення у житті громади повинні прийматися спільно. В процес має бути включено якомога більше різних людей, думок, ідей, суджень та мрій. Тільки тоді з’являється стратегія, а на її основі – бренд, який і виділяє громаду серед інших», – прокоментував Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію