• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як сформувати бренд доброчесної громади: Сергій Добряк взяв участь у тренінгу від ПРООН

eye

437

12.06.2024 13:15

Новини громад

img

У рамках компонента «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації» начальник Покровської МВА Сергій Добряк взяв участь у стратегічній сесії для керівників органів місцевого самоврядування з 10 областей України, зокрема, й Донецької. 

Серед спікерів заходу – заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач, голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина, керівниця Управління комунікації та інформаційної політики НАЗК Олена Конопля. 

Протягом двох днів учасники сесії знайомились з основними положеннями Стратегії комунікації у сфері запобігання та протидії корупції, обговорювали роль керівника у розбудові доброчесної організації, дізнавались, як підвищити рівень довіри в громаді, формували її бренд та шукали шляхи розбудови доброчесного середовища. 

За словами організаторів заходу, реалізація даного проєкту сприятиме формуванню культури доброчесності, а поширення практик впровадження механізмів прозорості та підзвітності, а також відповідних комунікаційних інструментів, які можна буде використовувати в інших сферах діяльності ОМС та допомагатиме зберегти модель «прозорої та підзвітної поведінки» незалежно від сфери життєдіяльності громад України.

«Цікава та насичена програма, під час якої було багато теорії та практичних кейсів. Важливі рішення у житті громади повинні прийматися спільно. В процес має бути включено якомога більше різних людей, думок, ідей, суджень та мрій. Тільки тоді з’являється стратегія, а на її основі – бренд, який і виділяє громаду серед інших», – прокоментував Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Запрошуємо підприємців приєднатися до другого діалогу між владою та бізнесом за темою «Програма підтримки громадян «Національний кешбек: Зроблено в Україні»

Зустріч відбудеться в рамках роботи регіональної онлайн-платформи «Діалог влади та бізнесу», яка створена за дорученням Президента Україна Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців.

eye

22

Новини громад

23 жовтня 2024 14:19

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію