• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дорожнє навантаження у громаді та засоби забезпечення сталого руху: відбулась робоча нарада з обласним керівництвом

eye

147

11.06.2024 19:31

Громада 1

img

Під головуванням начальника департаменту базових галузей промисловості Тетяни Тараненко та директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи ДонОДА Павла Челпиха в режимі онлайн відбулась робоча нарада щодо покращення безпеки дорожнього руху під час відключення електроенергії.

До участі в обговоренні долучився заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель разом із начальником УКБ Артемом Колосовим та начальником відділу транспорту Андрієм Луганським.

Як зауважили представники Покровської громади, наразі Покровськ є транспортним хабом усієї Донеччини. Внаслідок цього вантажно-пасажирський потік значно збільшився. Велику частку в дорожньому навантаженні складає транзитний транспорт, який перевозить гуманітарні вантажі та громадян, які вирішили евакуюватись в інші регіони України. У зв’язку з цим Покровською міською військовою адміністрацією на постійній основі проводиться дорожній моніторинг та вживаються всі необхідні заходи з забезпечення безпеки дорожнього руху. 

«На балансі відділу транспорту Покровської МВА знаходяться 7 світлофорних об’єктів, які забезпечують сталий рух на найважливіших ділянках дорожньої мережі. 4 з них обладнані звуковим супроводом, – розповів учасникам наради Олексій Стебель. - Світлофори під час відключення електроенергії обладнані необхідними знаками, а переходи на них оздоблені знаками «пішохідний перехід» нового зразка з яскравим світловідбивним ефектом». 

Фахівцями відділу транспорту додатково вивчається можливість оснащення цих об’єктів сучасними світлодіодними лампами та забезпечення роботи обладнання від сонячних панелей, батарей або акумуляторних станцій резервного живлення.

За словами Олексія Стебеля, сьогодні на території громади для безпеки та забезпечення потреб маломобільних груп населення пристосовано 44 пішохідних переходи: вони обладнані необхідним пологим спуском, фарбуванням для осіб з вадами зору та обладнані новими знаками «пішохідний перехід».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію