• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КП «Покровськводоканал» готується до осінньо-зимового періоду: триває заміна та ремонт запірної арматури

eye

184

11.06.2024 17:45

Громада 1

img

Регулярне технічне обслуговування та заміна зношених елементів систем водопостачання критично важливі для забезпечення стабільного та безперебійного постачання води до осель мешканців Покровська. 

Так, у рамках підготовки об’єктів до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років КП «Покровськводоканал» активно проводить ремонтні роботи та встановлення нової запірної арматури. 

За словами фахівців, запірна арматура є важливою складовою систем водопостачання, яка забезпечує ефективну роботу та безпечність водопровідних мереж. Її головною функцією є зупинка або регулювання потоку, що дозволяє виконувати ремонтні роботи, маніпулювати системою або запобігати аварійним ситуаціям.

«З квітня 2024 року фахівцями КП «Покровськводоканал» вже замінено та відремонтовано 13 одиниць запірної арматури на водопровідних мережах та 2 одиниці на каналізаційних. Також, заплановано відремонтувати та замінити ще 16 одиниць запірної арматури», – розповів в.о. директора КП «Покровськводоканал» Максим Вакуленко.

Наразі роботи тривають на вул. Тополина та вул. Володимира Вернадського, в районі Динасового заводу. Заміна запірної арматури на водопровідному колодязі забезпечить стабільне водопостачання мешканцям району та підвищить надійність мережі під час майбутнього опалювального сезону.

Роботи триватимуть і надалі, адже безпека та якість водопостачання є пріоритетними завданнями для комунальної служби. КП «Покровськводоканал» продовжує працювати над підвищенням ефективності та надійності водопровідної системи, забезпечуючи якісне обслуговування та комфортні умови для всіх мешканців громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію