• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За тиждень ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло у понад 16 тисяч осель на Донеччині

eye

105

11.06.2024 11:26

Новини громад

img

З 3 по 9 липня аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових відремонтувати низку пошкоджень мереж та повернути світло жителям 18 населених пунктів. Понад 16 тисяч родин знову мають доступ до електропостачання. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим.

Попри важкі бої на території області, за тиждень фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло жителям 18 населених пунктів. 16 210 родин на Донеччині знову мають доступ до електрики.

Зокрема за вихідні енергетики відновили світло для 4,1 тисячі родин у дев’яти населених пунктах, що були знеструмлені внаслідок обстрілів.

Донецька область залишається ареною найбільш активних бойових дій. Пошкодження енергоінфраструктури через постійні обстріли тривають. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.   

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 839 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичного сектору України. В компаніях Групи ДТЕК працюють 55 000 співробітників.

Компанії Групи ДТЕК займаються виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, видобутком природного газу та вугілля, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародних ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Згідно з Новою Стратегією 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Від початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 1 млрд гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію