• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську внутрішньо переміщені особи отримують продуктові набори від благодійників

eye

134

10.06.2024 11:45

Громада 1

img

Благодійники та волонтери, об’єднавшись, продовжують допомагати населенню Покровської громади. Сьогодні внутрішньо переміщені особи 2022-2024 років отримують значущу підтримку у вигляді продуктових наборів від благодійної організації World Central Kitchen. Загалом планується видати 550 пакунків.

Кожен з них був ретельно укомплектован та містить 2 банки тушкованого м’яса, горошок, кукурудзу, кільку, сардину, чай, згущене молоко, соняшникову олію, макарони, вівсянку, гречку, печиво, заправку для борщу, цукор та рис. Ці продукти були обрані таким чином, щоб забезпечити різноманітне і збалансоване харчування для отримувачів допомоги.

«Ми щиро вдячні організації World Central Kitchen за їхню постійну підтримку та турботу про наших громадян. Ця допомога є надзвичайно важливою для наших ВПО, які потребують підтримки в цей складний час», – зазначила керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ Марина Ухова.

Видача продуктових наборів проходе організовано і з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки. Волонтери та інспектори самоорганізації населення забезпечили швидкий і зручний процес отримання допомоги.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію