• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Обстеження пошкоджених будинків та благоустрій територій: комунальники зібрались на робочу нараду 

eye

174

05.06.2024 18:15

Громада 1

img

Під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля та за участі керівників комунальних підприємств міста відбулась робоча нарада, під час якої були визначені основні напрямки роботи задля сталого функціонування об’єктів критичної інфраструктури міста та надання якісних послуг населенню. 

Основний акцент наради було зосереджено на підготовці до зимового періоду, а саме заміні внутрішніх мереж, ремонту мережевих насосів та запірної арматури на котельнях громади, а також забезпечення населення твердим паливом. 

Як зауважив Олексій Стебель, до опалювального сезону комунальники готуються заздалегідь. За кошти місцевого бюджету наприкінці минулого року придбано близько 1 500 кв. м деревини, яку вже днями за заявками працівники КП «БКП» розпочнуть розвозити пільговим категоріям населення. Мова йде про власників домогосподарств з пічним опаленням. 

Піклуються комунальники й про стале проходження зимового періоду в багатоквартирних житлових будинках. Фахівці КП «Покровськтепломережа» активно ремонтують теплотраси, проводять гідравлічні випробування, шукають та усувають дефектні ділянки трубопроводів, міняють теплові мережі.

У рамках заходів щодо підготовки об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період проводить відновлювальні та ремонтні роботи на всіх насосних станціях Покровської громади й КП «Покровськводоканал». За словами керівника підприємства Руслана Лінніка, вже підготовлено 3 водопровідні насосні станції та 2 каналізаційні, що складає 25% від запланованих робіт. 

Крім того, працівники «Покровськводоканалу» продовжують роботи із заміни трубопроводу Д-110 мм у центральній частині міста, а також працюють над усуненням витоків та заторів згідно з заявками до контактного центру та диспетчерської служби. 

Окрему увагу присутні приділили питанням благоустрою територій, а саме впорядкуванню дорожньо-транспортної інфраструктури міста, косінню трави, плануванню та прополюванню клумб, поливанню вулиць, ремонту мереж зовнішнього освітлення. 

У Покровську триває ямковий ремонт доріг. Фахівцями підрядної організації вже замінено 2500 м2 асфальтного покриття. За інформацією начальника житлово-комунального відділу Данила Проскуренка, вже «відпрацьовані» вулиці Європейська, Центральна, провулок Борового. Наступною вулицею, де працюватиме дорожня техніка, стане Джохара Дудаєва. 

До того ж триває обстеження та складання актів пошкодженого/зруйнованого майна мешканців громади. Складено 49 актів візуального обстеження та 7 – комісійного. 

Своєю чергою, заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель подякував усім комунальним службам за роботу, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та працю на благо мешканців усієї громади

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію