• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Герої тилу: поки син захищає Батьківщину, його батько робить власний внесок в спільну Перемогу

eye

182

05.06.2024 14:10

Громада 1

img

У цей складний час війни та постійних обстрілів, яких зазнає цивільна та критично важлива інфраструктура, важливо пам’ятати про тих, хто продовжує працювати на благо своїх громад, забезпечуючи безперебійну роботу об'єктів критичної інфраструктури та підтримуючи комунальні мережі в належному стані.

Один із таких героїв — Олексій Володимирович Іванов, слюсар аварійно-відновлювальних робіт водопровідних мереж 5 розряду дільниці з експлуатації водопровідних мереж м. Покровськ «Південна» КП «Покровськводоканал».

Свій професійний шлях чоловік розпочав у м.Торецьк, звідки сам родом. До Покровська переїхав у 2009 році і вже у 2012-му Олексій доєднався до команди КП «Покровськводоканал». Саме з того часу став невіддільною частиною трудового колективу цього підприємства. Сьогодні Олексій керує бригадою, і його основним завданням є контроль за якістю проведення аварійно-ремонтних робіт. Його відповідальність і відданість справі сприяють ефективному функціонуванню водопровідної системи нашого міста.

Наразі фахівці КП «Покровськводоканал» працюють над заміною 800 метрів трубопроводу на проспекті Шахтобудівельників. Зусиллями комунальників вже виконана більша частина запланованих робіт, що дозволить значно покращити якість послуг з водопостачання населенню.

«Я працюю з 7:30 до 16:00, керуючи бригадою з восьми осіб. Наразі ми переважно займаємося заміною водопровідних магістралей, і роботи у нас дуже багато. Матеріали для проведення таких робіт наше підприємство отримує завдяки підтримці міжнародних донорів та благодійних організацій. Дякуємо їм за підтримку нашої громади», — зазначає Олексій Іванов.

Олексій дуже цінує свою роботу та колектив, з яким йому випала честь працювати. Він зазначає, що команда працює злагоджено і за цей час з'явилося багато нових співробітників, яким він із задоволенням передає свій досвід. Чоловік вже вважає себе корінним покровчанином, адже прожив у місті багато років і переконаний, що саме люди відіграють важливу роль у житті громади, допомагаючи один одному та дбаючи про рідне місто.

Місто Покровськ завжди відзначалося гарним благоустроєм і, попри складні безпекові умови, продовжує розвиватися. Після повномасштабного вторгнення рф на територію України, роботи в Олексія та його колег побільшало, зокрема через постійні обстріли з боку ворога.

Олексій Іванов зізнається, що працювати стало морально важче, але він не втрачає оптимізму і продовжує виконувати свої обов’язки.

Олексій Володимирович мешкає у Покровську разом зі своєю дружиною, яка його підтримує у всіх починаннях. Його мати залишається у Торецьку, попри складну ситуацію, яка там склалася. Діти від першого шлюбу Олексія виїхали за кордон, а старший син служить у лавах Збройних Сил України й вже отримував поранення під час виконання бойових завдань у Бахмуті. Наразі з ним все добре, і сім'я разом чекає на перемогу та робить все, аби вона настала якомога скоріше. Олексій твердо переконаний, що підтримувати комунальну сферу у робочому стані – це його обов'язок. Він розуміє, що без належного виконання всіх необхідних заходів, містяни можуть залишитися без водопостачання та водовідведення.

«Я не маю планів змінювати місце роботи. Вважаю, що і надалі мені потрібно працювати тут та тримати разом зі своїми колегами комунальний фронт», — додає Олексій.

За самовіддану роботу та професіоналізм чоловіка неодноразово було відзначено почесними відзнаками – Грамотою виконкому до Дня ЖКГ у 2019 році та Подякою від Укрводоканалекології у 2024 році.

Такі щирі та завзяті працівники, як Олексій Іванов, продовжують працювати у найскладніших умовах, забезпечують стабільність та комфорт для всіх мешканців. Завдяки їхнім зусиллям, Покровська громада зберігає надію на краще майбутнє, навіть під час війни. Дякуємо нашим комунальним героям!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію