• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Невинні жертви війни: керівники Покровської МВА вшанували пам?ять загиблих дітей

eye

151

04.06.2024 09:30

Громада 1

img

Сьогодні Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Кожна дитина – це світ, наповнений мріями, надіями та безмежними можливостями. Втрачати дітей через війну – це найбільша трагедія, яку може пережити суспільство.

У Покровській громаді війна забрала життя двох дітей, які цьогоріч в родинному колі святкували Святий вечір.

Їх пам?ять та пам'ять всіх невинно вбитих дітей України у Покровську вшанували хвилиною мовчання та участю в щорічній меморіальній акції «Голоси дітей», ініційованою першою леді Оленою Зеленською.

Війна завжди приносить біль і страждання, але найжахливіше, коли її жертвами стають діти – покоління, яке мало б розвиватися, вчитися, гратися, пізнавати світ та будувати своє майбутнє. Замість цього вони стикаються з насильством, страхом і смертю. Кожна дитина, яка загинула внаслідок агресії рф – це втрата для всієї України, яка ніколи не буде відшкодована.

На заході, присвяченому вшануванню пам'яті загиблих дітей, Сергій Добряк наголосив на важливості збереження пам’яті про ці невинні жертви. 

«Сьогодні ми вшановуємо пам'ять всіх діточок, які загинули в цій навалі, в цій терористичній війні. Росіяни знищують нас та наші помешкання, знищують наші школи та дитячі садочки. У нашій громаді, на жаль, загинули два хлопчики. Також є зруйновані дитячі садочки та школи. Тому сьогодні ми вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання. Дай Боже, щоб більше ніхто не постраждав та не загинув від атак агресора», – зазначив Сергій Добряк.

Вшанування пам'яті загиблих дітей у Покровській громаді стало важливим нагадуванням про необхідність спільної боротьби за мир і майбутнє наших дітей. 

«Сьогодні сумний день, сумна дата, адже ми завжди ростили, навчали та мотивували наших дітей для того, щоб вони прожили своє яскраве життя в мирній Україні. Але, на жаль, в деяких дітей не лише забрали дитинство – в них відібрали життя. Усі ми сподіваємося, що нарешті настане наша перемога та наші діти будуть знову частіше посміхатися», – додала начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію