• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сімейне свято, солодощі та цікаве дозвілля: покровські благодійники продовжують підтримувати вихованців «Милосердя»

eye

153

01.06.2024 20:20

Громада 1

img

Не зважаючи на відстань у майже 600 км,   вихованці центру реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя», які релоковані до Закарпаття, відчувають увагу та підтримку з боку Покровської громади. 

З нагоди відзначення Дня захисту дітей завдяки підтримці покровських благодійників, зокрема Дмитра Артьомова, Дениса Бабенка, Олександра Міщенка та друзів з Німеччини Straßenkinder e.V. для дітей було організовано та проведено сімейне свято із солодощами, фруктами та подарунками.  

Привітали вихованців «Милосердя» із Днем захисту дітей і представники Покровського товариства Червоного Хреста України, які є давніми та надійними друзями центру. Не зважаючи на досить значну відстань, від голови ТЧХУ Людмили Полтавченко діти отримали теплі вітання, печиво та соки. 

Особливо яскраві емоції евакуйовані покровчани отримали під час відвідування ігрової кімнати в GARDEN PLAZA, що у с. Нересниця. 

Діти у супроводі батьків провели незабутній день, сповнений радісних емоцій та веселих розваг.

Вони отримали справжнє задоволення, граючись у лабіринтах, стрибаючи на батутах і спускаючись з гірок. Особливе захоплення викликали ігри на мотоциклах, де хлопці випробовували свої сили, долаючи різноманітні перешкоди. Також діти мали змогу позмагатися у захопливій грі, пересуваючи один одному м'яч, як у футболі.

Після активних розваг вихованців центру запросили до ресторану GARDEN PLAZA, де їх чекали фірмова піца, картопля фрі та соки. 

Покровська міська військова адміністрація щиро дякує Івану Васильовичу та Ользі Іванівні Токар за організацію цього чудового дозвілля для вихованців центру, а також всім благодійникам, хто підтримує та не забуває про Покровський центр «Милосердя», який наразі знаходяться в Закарпатській області. Їхня турбота та небайдужість зробили цей день особливим для дітей, які потребують уваги та підтримки.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію