• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Покровська МВА відзначила батьків-вихователів

eye

300

01.06.2024 19:15

Громада 1

img

За ініціативи заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо з нагоди міжнародного дня захисту дітей батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу та прийомну матір-виховательку Покровської громади відзначено почесними нагородами. 

Ці люди, які безпосередньо долучені до захисту прав та інтересів дітей, що залишилися без батьківського піклування, на власному прикладі довели, що «чужих» дітей не буває. Вони відкрили свої серця та створили для цих дітей справжню родину. 

За багаторічну сумлінну працю, небайдужість до дитячої долі, зразкове виконання батьківських обов'язків, відданість справі та вагомий особистий внесок у соціальний захист дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу Беліцьких Лариса Миколаївна та Сергій Григорович, а також батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу Кузнецових Ігор Леонідович та Таїсія Вікторівна нагороджені знаком народної пошани, а саме медаллю «За добру справу». Крім того, прийомна мати Гелетій Олена Анатоліївна була відзначена Почесною грамотою Покровської міської ради.

Ці нагороди стали визнанням їхньої відданості й безкорисливої турботи про дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. Бажаємо наснаги й мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Через складну безпекову ситуацію на Донеччині наразі дитячий будинок сімейного типу Беліцьких та прийомна сім'я Гелетій евакуйовані до Київської області, а дитячий будинок сімейного типу Кузнецових переїхав до Чернівецької області. В безпечних місцях вони і отримали свої нагороди, які родинам були відправлені поштою.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

53

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію