• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

П'ять котелень Покровська вже готові до нового опалювального сезону

eye

175

31.05.2024 18:09

Новини громад

img

Після завершення цьогорічного опалювального сезону тепловики відремонтували, оновили, перевірили обладнання й переконалися, що воно здатне й надалі забезпечувати теплом будинки та установи міста. 

Загалом на балансі КП «Покровськтепломережі» перебуває 24 котельні, і акти про стан готовності п'яти з них планують отримати вже в червні.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, 5 000 метрів теплових мереж буде відремонтовано за літо. З них 1 400 метрів вже готові до транспортування тепла. Ці роботи коштували 531 000 грн.

«Вже маємо план робіт на наступний етап з підготовки і сподіваємось, що безпекова складова не завадить нам підготуватися до нового опалювального періоду», — зазначив Олексій Стебель.

Котельні Покровська до кінця жовтня мають бути здатними подавати теплоносій споживачам. Для підготовки до зимового періоду були сформовані 9 комплексних бригад на всіх дільницях КП «Покровськтепломережа».

«Зараз п'ять котелень здано – це 21% від загальної чисельності котелень громади. Проведена на 28% заміна теплових мереж, ремонт обладнання, устаткування та гідравлічні випробування. Тобто ми 100% виконуємо графік виконання робіт з підготовки до опалювального сезону», – зазначив директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

Покровськ в черговий раз один з перших в області вже наприкінці травня має висновки державної комісії про готовність декількох своїх котелень.

«Оператор систем розробив заходи з підготовки своїх котелень і, наприклад, 15 котельню одну з перших поставив на виконання заходів, для того, щоб був час, матеріали та працівники. І ось на кінець травня уже виконані всі заплановані роботи, тобто лікарня буде опалюватись нормально та якісно», – зазначив заступник начальника управління Держенергонагляду у Донецькій області Олександр Муляр.

Готова не тільки одна з п'яти котелень, що буде обігрівати Покровську лікарню інтенсивного лікування. Усі внутрішні мережі будівлі медзакладу також готові до прийому тепла.

За словами начальниці виробничо-технічного відділу КП «Покровськтепломережа» Ірини Гайдук, якщо теплопостачальники наближаються до наступного сезону згідно з графіком, то обслуговуючі компанії та ОСББ поки не поспішають готувати будинки до прийому тепла.

«На сьогодні, у нас два місяці ремонту. Ми ще не отримали жодного запрошення на проведення гідравлічних іспитів внутрішньої системи опалення споживачів і промивки, хоча це дуже важливо. Ми повинні бути присутніми і повинні мати документ про те, що наші споживачі готові до прийому нашого теплоносія», – зазначила Ірина Гайдук.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію