• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської громади взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції цивільного захисту та безпеки населення

eye

172

31.05.2024 16:02

Новини громад

img

28-30 травня у м.Києві відбулась IX міжнародна виставка систем охорони та безпеки «Expert security», у рамках якої протягом трьох днів учасники знайомились із сучасними системами захисту, а також мали нагоду взяти участь у практичних конференціях та семінарах у сфері цивільного захисту й екологічної безпеки для повоєнного відновлення України. 

Серед учасників події – і представники Покровської громади: заступник міського голови Микола Шабельник та начальник КП «Муніципальна служба правопорядку» Олександр Антипенко. 

Виставка Expert security стала майданчиком, який об’єднав виробників та дистриб’юторів систем фізичної та цифрової безпеки. 

На площі понад 10 тисяч кв. м свою продукцію та послуги представили понад 100 українських компаній, а це більше 30 зразків пожежної техніки та техніки для розмінування, системи відеоспостереження, кібербезпека, спорядження та обладнання для правоохоронних служб, укриття цивільного захисту та інше. 

Під час заходу представники Покровської громади відвідали Міжнародний науково-практичний семінар "Інформаційно-телекомунікаційні технології для захисту критичної інфраструктури України", практичну конференцію "Пожежна та техногенна безпека в сучасних реаліях", а також мали нагоду напряму поспілкуватись із прямими виробниками пожежно-рятувальної техніки, систем сповіщення населення та безпеки громадян.

«Повномасштабне вторгнення принесло в життя кожного українця гостре усвідомлення того, що ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій: відсутності електроенергії й води, природних, техногенних катастроф, постійних обстрілів та інше. Тож питання цивільного захисту населення та безпеки людей – це одна з головних тем сьогодення. Це розуміють і органи влади, і бізнес. Приємно, що серед українських компаній багато виробників саме систем захисту. З багатьма познайомились та обмінялись контактами. Отримали багато корисної інформації, цікавий захід, особливо в умовах сьогодення», - поділився враженнями заступник Покровського міського голови Микола Шабельник. 

Представники Покровської ТГ також взяли участь у майстер-класі з питань ліквідації та моніторингу надзвичайних ситуацій, а також на собі випробували підйомний механізм, який під час гасіння пожеж застосовує й добровольча пожежно-рятувальна команда, створена на базі КП «Муніципальна служба правопорядку».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію