• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засідання робочої групи з питань оплати праці та заборгованостей у Покровській громаді

eye

163

30.05.2024 17:05

Громада 1

img

Так, 30 травня відбулося чергове засідання робочої групи під керівництвом заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо. Метою засідання було підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю та забезпечення бюджетних надходжень.

На засідання були запрошені представники сім підприємств-боржників, зокрема: ДП «ВК «Краснолиманська», управління «Донбасводоремонт» КП «Компанія «Вода Донбасу», Центральні ремонтно-механічні майстерні КП «Компанія «Вода Донбасу», АТ «Завод «Електродвигун», ТОВ «Агрозахист», а також вісім ФОПів – Парнюк Г.М., Півник В.В., Дарностук В.В., Фєськін І.С., Данелія О.Б., Чельтер Н.В., Цяцька К.А., Цяцька О.Ю., які мають заборгованість із виплати заробітної плати та податків.

Основними темами обговорення були сплата єдиного соціального внеску та погашення заборгованості по заробітній платі і податках. Станом на 30 травня 2024 року найбільшу заборгованість по заробітній платі мають: ДП «ВК «Краснолиманська» – 119 929,8 тис. грн та КП «Компанія «Вода Донбасу» – 13 344,4 тис. грн.

Також відзначено значну заборгованість до бюджету ПФУ, найбільшим боржником є ДП «ВК «Краснолиманська» з загальною сумою заборгованості 322 112,7 тис. грн.

Головний державний інспектор відділу контролю з питань праці західного напрямку управління інспекційної діяльності у Донецькій області Наталія Кравченко нагадала, що у разі порушення трудових прав, громадяни можуть звертатися до Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці за адресою: Донецька область, м. Покровськ, вул. Прокоф’єва, 82, або надіслати лист на електронну адресу dsp@smu.dsp.gov.ua. Відповіді на актуальні питання трудового законодавства можна знайти на порталі Держпраці: pratsia.in.ua

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію