• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Герої тилу. Понад два десятиліття обслуговує житловий фонд Покровська та ділиться набутим досвідом з молодими фахівцями

eye

189

29.05.2024 19:00

Громада 1

img

Зараз від Покровська до лінії фронту всього 25 км, але, попри всі негаразди, в громаді лишаються люди, які продовжують працювати задля її добробуту.

Сьогодні ми розповімо вам про одного з таких героїв тилу — слюсаря сантехнічного обладнання дільниці N3 КП «Господар» Олександра Родіонова.

Олександр Іванович працює в комунальній сфері міста вже понад 20 років. Його робота часто буває важкою, особливо в опалювальний сезон, коли необхідно багато працювати, щоб забезпечити тепло в будинках покровчан. Весною та влітку бригада Олександра готує систему до наступного опалювального періоду, що вимагає значних зусиль та досвіду.

За словами чоловіка, сучасне суспільство повністю механізовано. Без техніки, різноманітних механізмів і пристосувань неможливо підтримувати будинки в житловому стані. Всі внутрішні комунікації вимагають догляду, профілактичних заходів, ремонту та обслуговування. Так що переоцінити важливість професії слюсаря-ремонтника, який і здійснює всі ці функції, складно.

З початком повномастшабного вторгнення Олександр та його бригада надають посильну допомогу в ліквідації наслідків обстрілів. Попри всі труднощі, вони продовжують виконувати свої обов'язки, зберігаючи комфортні умови для мешканців міста.

«Працювати стало важче з початком війни. Але ми не здаємося. Виконуємо роботи з забиття вікон, які було зруйновано обстрілами, а також усуваємо пошкодження каналізаційних мереж», – розповідає Олександр. Через чотири місяці Олександр Іванович виходить на пенсію за віком, але не планує залишати свою роботу.

«Мені подобається мій колектив, на підприємстві мене вже всі знають. У нас злагоджена бригада, яка не боїться труднощів. Я можу дати молодим співробітникам якісь поради щодо роботи, а вони завжди допоможуть мені під час її виконання», — зазначає Олександр.

На початку війни Олександр виїжджав до родичів у Чернівецьку область, але згодом повернувся, щоб продовжити роботу на підприємстві. Його діти зараз за кордоном, але він з дружиною лишається в Покровську.

«Хочеться, аби Україна перемогла та все стало на свої місця. Чекаємо цього та віримо в ЗСУ», — говорить Олександр.

Такі люди, як Олександр Іванович, є справжніми героями тилу. Вони, попри всі труднощі, продовжують працювати задля нашого спільного добробуту і роблять вагомий внесок у життя Покровської громади. Дякуємо їм за це.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію