• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Визначення пріоритетних напрямків в роботі: керівники громади провели апаратну нараду

eye

195

29.05.2024 18:00

Громада 1

img

Сьогодні, 29 травня, під керівництвом начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада. Обговорювалися ключові питання та задачі, які зараз стоять перед громадою.

Комунальна сфера є однією з тих, яка у зв’язку зі збройною агресією з боку рф постійно стикається із викликами сьогодення. Але не зважаючи на постійні обстріли, відсутність основного джерела водопостачання, а саме Карлівського водосховища, відключення електроенергії, місцеві комунальники продовжують працювати над забезпеченням та надання якісних послуг населенню.

За словами Олексія Стебеля, фахівці КП «Покровськтепломережа» активно готуються до опалювального сезону 2024-2025. Триває підготовка котелень, що дозволить забезпечити стабільну роботу тепломереж у зимовий період. Трудяться над заміною внутрішніх мереж і працівники КП «Покровськводоканал». Роботи виконують за рахунок матеріалів, отриманих від міжнародних гуманітарних організацій. Це дозволяє забезпечити надійність місцевих системи водопостачання та водовідведення.

На центральних вулицях Покровська триває ямковий ремонт аварійних ділянок доріг. Сьогодні завершуються роботи по вулиці Дмитра Коцюбайла «Да Вінчі», після чого бригади перейдуть до ремонту наступних аварійних ділянок на вулиці Джохара Дудаєва.

Покіс трави також є невіддільним елементом комплексної роботи з благоустрою міста. Він необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду міських вулиць та дворів. На сьогодні над цією задачею працюють 110 двірників КП «БКП», які докладають зусиль для підтримання чистоти та порядку.

Фахівці КП «Покровськавто» продовжують заміну старих зупиночних павільйонів на нові, що значно підвищить комфорт пасажирів громадського транспорту. Окрім цього, працівники підприємства займаються нанесенням дорожньої розмітки, що покращує безпеку на дорогах.

Маргарита Ідрісова розповіла про роботу медичних установ громади, які продовжують працювати у штатному режимі, надаючи кваліфіковані послуги населенню, зокрема й пораненим, які потрапляють до Покровської КЛІЛ з сусідніх громад.

До Міжнародного дня захисту дітей відбулася урочиста зустріч начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна з учнями - переможцями IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, III етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН та успішними педагогами за підсумками 2023-2024 навчального року. Серед нагороджених – учні та педагоги й Покровської громади.

Крім того, Маргарита Ідрісова повідомила, що 31 травня в громаді в онлайн-режимі пройдуть останні дзвоники. Випускники вже активно готуються до здачі національного мультимедійного тесту.

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо розповіла, що Управління соціального захисту населення продовжує приймати заяви від батьків за програмою оздоровлення дітей 2024 року. Також в громаді закінчується видача гуманітарної допомоги від БО «Янголи спасіння», яка цього разу доставила до громади набори особистої гігієни. Волонтери World Central Kitchen продовжують забезпечувати гарячими обідами підопічних терцентру та евакуйованих громадян.

«Наше завдання – забезпечити безпеку та стабільне функціонування всіх важливо-значущих об’єктів життєдіяльності громади. Ми активно працюємо над підготовкою до опалювального сезону, благоустроєм міста, ремонтом доріг та водопровідних мереж. Але продовжуємо закликати мешканців до евакуації, яка з червня планується до Рівненщини. Дякую всім підрозділам за плідну працю. Разом до перемоги!» – резюмував нараду начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію