• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Громада у жалобі: і знову звістка про загибель Захисника

eye

143

28.05.2024 13:35

Громада 1

img

З глибоким сумом повідомляємо, що Покровська громада втратила сина, Захисника України. Надійшла звістка про загибель Олега Володимировича Санжаревського, 1986 року народження.

Мужній Захисник нашої Батьківщини, який, служив водєм-кранівником інженерного відділення інженерно-технічного взводу інженерної роти, помер 26 травня 2024 року в місті Київ, внаслідок отриманих травм від вибухів та осколків, які стали результатом ворожих дій російської агресії проти України.

Олег Санжаревський був прикладом справжнього патріота, відданого своїй країні. Він мужньо і безстрашно виконував свій обов'язок, захищаючи рідну землю від загарбника. Його смерть є великою втратою не тільки для родини, але й для всієї Покровської громади, яка пишається своїми Героями та ніколи не забуде їхнього подвигу.

Керівництво Покровської військової адміністрації висловлює свої щирі співчуття близьким та рідним загиблого Героя. Важко знайти слова, які могли б вгамувати біль втрати, але ми хочемо, щоб ви знали, що вся громада розділяє ваш смуток і шанує пам'ять Олега Санжаревського. Його подвиг і самопожертва не будуть забуті, і вони надихатимуть майбутні покоління на боротьбу за вільну і незалежну Україну.

Слава Героям ЗСУ! Вічна пам'ять!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію