• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Герої тилу. Електрогазозварниця з 20 - річним стажем забезпечує стале водопостачання громаді

eye

135

28.05.2024 10:30

Громада 1

img

Ми продовжуємо знайомити вас з тими, хто щодня докладає зусиль для підтримки життєдіяльності громади, і цього разу ми представляємо вам героїню, яка  працює на не типовій для жінки професії: Наталія Ковальова – електрогазозварник в КП «Покровськводоканал».

Наталія працює електрогазозварником вже 20 років. Родом жінка з с. Сергіївка. Закінчила Мирноградське училище N105, після чого влаштувалась на шахту «Центральна». 

До колективу КП «Покровськводоканал» доєдналась у 2018 році, коли вже мала за плечима чималий досвід роботи. 

Для жінки професія зварювальника є досить важкою, проте життя змушує працювати навіть на таких «чоловічих» спеціальностях. 


«Як для жінки, це звісно важка праця, але життя змушує працювати. Зараз на підприємстві працює троє електрогазозварників: я та ще двоє колег-чоловіків. Хлопці завжди приходять на допомогу, якщо робота дуже важка», – ділиться Наталія.

З початку повномасштабного вторгнення робота стала ще складнішою, зокрема морально. Проте команда, з якою працює Наталія, складається з працьовитих людей, які оперативно усувають наслідки будь-яких аварій. Наталія – єдина жінка в колективі, і це робить її внесок ще більш значущим.

Наталія Ковальова заміжня і має одного сина, якому 18 років. Він навчається у тому ж Мирноградському училищі №105, що і вона свого часу, обравши професію слюсаря-зварювальника. Сім'я мешкає в Мирнограді та з нетерпінням чекає на перемогу України.

Наталія визнає, що її робота не є типовою для жінок, проте вона впевнена у своїх здібностях та виконує свої обов'язки на 100%.

Наталія Ковальова – яскравий приклад самовідданості та професіоналізму. Вона не тільки демонструє високу майстерність у своїй роботі, але й надихає інших своєю стійкістю та відданістю. Її внесок у щоденну підтримку інфраструктури Покровська є неоціненним, і вона залишається справжнім героєм комунального фронту.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію