• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Герої тилу: вже третій рік поспіль наводить лад в Покровській громаді, поки його рідне місто нищить ворог

eye

267

27.05.2024 12:10

Громада 1

img

Війна приносить безліч випробувань та викликів для кожного з нас. Поки ворог безжально атакує українські міста та села і завдає ударів по мирному населенню та цивільній інфраструктурі, є люди, які попри виснаження та небезпеку, підтримують порядок у громаді.

Сьогодні ми розповідаємо про Сергія Полянського, механіка дільниці «Чисте місто» КП «Багатогалузеве комунальне підприємство», який своїми зусиллями робить Покровськ охайнішим кожного дня.

Чоловік працює в КП «БКП» з самого початку повномасштабної війни. Сергій — внутрішньо переміщена особа. Він приїхав до Покровська з міста Красногорівка, яке сьогодні майже повністю зруйноване ворогом. Разом із дружиною та сином Сергій знайшов прихисток саме у Покровську.

Сергій обрав КП «БКП» для роботи, адже відчував, що може допомогти місту, яке стало для його сім'ї другою домівкою. В минулому чоловік був шахтарем з 30-річним стажем, але навіть перебуваючи на пенсії, він вирішив продовжити працювати і знайшов себе у комунальній сфері. 

«Робота мені подобається. Я вважаю, що кожна людина має робити свій внесок у місто, в якому живе, для того, аби робити його кращим», – зазначає Сергій Полянський.

Зараз Сергій працює на промисловій газонокосарці. Його завдання – догляд за великими ділянками, де складно працювати звичайним косарям. Завдяки цьому механізму Сергій полегшує працю своїм колегам і забезпечує порядок та чистоту на території міста та громади.

«Просто сидіти на одному місці – це не для мене. Робота приносить в моє життя різноманіття, крім того, позитивно впливає на моє ментальне здоров'я – так я менше думаю про жахи нинішньої війни».

Працівники дільниці «Чисте місто» працюють п’ять днів на тиждень — з 6.00 до 16:00. Інколи є потреба працювати й у вихідні дні, щоб забезпечити безперебійне функціонування комунальної інфраструктури міста. Сергій розуміє, що, попри важке становище  через близькість фронту, місто не повинно залишатися без благоустрою.

«На жаль, фронт за останній час наблизився, але залишати місто без благоустрою – це не варіант. Громада без догляду за лічені дні матиме занедбаний вигляд: поросте травою та буде засмічена. Для того, аби цього не сталося та місто було квітучим та чистим, працівники нашої дільниці залишаються на робочих місцях та працюють, тримаючи комунальну сферу в порядку», — зауважив Сергій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

53

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію