• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Герої тилу: вже третій рік поспіль наводить лад в Покровській громаді, поки його рідне місто нищить ворог

eye

142

27.05.2024 12:10

Громада 1

img

Війна приносить безліч випробувань та викликів для кожного з нас. Поки ворог безжально атакує українські міста та села і завдає ударів по мирному населенню та цивільній інфраструктурі, є люди, які попри виснаження та небезпеку, підтримують порядок у громаді.

Сьогодні ми розповідаємо про Сергія Полянського, механіка дільниці «Чисте місто» КП «Багатогалузеве комунальне підприємство», який своїми зусиллями робить Покровськ охайнішим кожного дня.

Чоловік працює в КП «БКП» з самого початку повномасштабної війни. Сергій — внутрішньо переміщена особа. Він приїхав до Покровська з міста Красногорівка, яке сьогодні майже повністю зруйноване ворогом. Разом із дружиною та сином Сергій знайшов прихисток саме у Покровську.

Сергій обрав КП «БКП» для роботи, адже відчував, що може допомогти місту, яке стало для його сім'ї другою домівкою. В минулому чоловік був шахтарем з 30-річним стажем, але навіть перебуваючи на пенсії, він вирішив продовжити працювати і знайшов себе у комунальній сфері. 

«Робота мені подобається. Я вважаю, що кожна людина має робити свій внесок у місто, в якому живе, для того, аби робити його кращим», – зазначає Сергій Полянський.

Зараз Сергій працює на промисловій газонокосарці. Його завдання – догляд за великими ділянками, де складно працювати звичайним косарям. Завдяки цьому механізму Сергій полегшує працю своїм колегам і забезпечує порядок та чистоту на території міста та громади.

«Просто сидіти на одному місці – це не для мене. Робота приносить в моє життя різноманіття, крім того, позитивно впливає на моє ментальне здоров'я – так я менше думаю про жахи нинішньої війни».

Працівники дільниці «Чисте місто» працюють п’ять днів на тиждень — з 6.00 до 16:00. Інколи є потреба працювати й у вихідні дні, щоб забезпечити безперебійне функціонування комунальної інфраструктури міста. Сергій розуміє, що, попри важке становище  через близькість фронту, місто не повинно залишатися без благоустрою.

«На жаль, фронт за останній час наблизився, але залишати місто без благоустрою – це не варіант. Громада без догляду за лічені дні матиме занедбаний вигляд: поросте травою та буде засмічена. Для того, аби цього не сталося та місто було квітучим та чистим, працівники нашої дільниці залишаються на робочих місцях та працюють, тримаючи комунальну сферу в порядку», — зауважив Сергій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію