• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ветерани та військовослужбовці можуть безоплатно отримати послуги зубопротезування

eye

204

27.05.2024 10:55

Громада 1

img

Покровська стоматологічна поліклініка міста повідомляє про важливі зміни, що були внесені до комплексної програми «Доброзичлива медицина» на 2024 рік. У її рамках передбачається розширення пільгових категорій громадян, що мають право на зубопротезування.

Зокрема, таку можливість отримали почесні донори України. Також Покровська МВА значно спростила порядок і перелік документів, необхідних для отримання пільгового зубопротезування для категорії ветеранів праці. Відтепер, щоб скористатися цією пільгою, достатньо надати довідку про середньомісячний дохід за останні шість місяців, який не повинен перевищувати 4 240 грн на місяць.

Крім того, міська стоматологія бере участь у пілотному Нацпроєкті служби здоров'я України, який передбачає безоплатне зубопротезування для окремих категорій осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Скористатися цією програмою можна один раз на рік, а гранична вартість наданих послуг не повинна перевищувати 14 284 грн, згідно з постановою уряду.

Послуги безоплатного зубопротезування можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та військовослужбовці.

Для цього необхідно надати копії та оригінали наступних документів:

  •  паспорт громадянина України; -
  • облікова картка платника податків;
  • посвідчення ветерана війни, учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника війни або військовий квиток (для осіб рядового, сержантського і старшинського складу).

«Ми запрошуємо військовослужбовців до нашої медустанови для отримання зубопротезування. Пілотний проєкт спрямований на забезпечення кожного мешканця України, що проходить службу в ЗСУ, можливістю скористатися послугою зубопротезування у нашій клініці», – зазначила директорка КП «Покровська стоматологічна поліклініка» Ганна Кордюкова.

Стоматологія міста Покровськ працює без вихідних. По буднях – з 8:00 до 16:30; у вихідні дні: з 9:00 до 13:30.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

52

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

42

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію