• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ветерани та військовослужбовці можуть безоплатно отримати послуги зубопротезування

eye

197

27.05.2024 10:55

Громада 1

img

Покровська стоматологічна поліклініка міста повідомляє про важливі зміни, що були внесені до комплексної програми «Доброзичлива медицина» на 2024 рік. У її рамках передбачається розширення пільгових категорій громадян, що мають право на зубопротезування.

Зокрема, таку можливість отримали почесні донори України. Також Покровська МВА значно спростила порядок і перелік документів, необхідних для отримання пільгового зубопротезування для категорії ветеранів праці. Відтепер, щоб скористатися цією пільгою, достатньо надати довідку про середньомісячний дохід за останні шість місяців, який не повинен перевищувати 4 240 грн на місяць.

Крім того, міська стоматологія бере участь у пілотному Нацпроєкті служби здоров'я України, який передбачає безоплатне зубопротезування для окремих категорій осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Скористатися цією програмою можна один раз на рік, а гранична вартість наданих послуг не повинна перевищувати 14 284 грн, згідно з постановою уряду.

Послуги безоплатного зубопротезування можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та військовослужбовці.

Для цього необхідно надати копії та оригінали наступних документів:

  •  паспорт громадянина України; -
  • облікова картка платника податків;
  • посвідчення ветерана війни, учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника війни або військовий квиток (для осіб рядового, сержантського і старшинського складу).

«Ми запрошуємо військовослужбовців до нашої медустанови для отримання зубопротезування. Пілотний проєкт спрямований на забезпечення кожного мешканця України, що проходить службу в ЗСУ, можливістю скористатися послугою зубопротезування у нашій клініці», – зазначила директорка КП «Покровська стоматологічна поліклініка» Ганна Кордюкова.

Стоматологія міста Покровськ працює без вихідних. По буднях – з 8:00 до 16:30; у вихідні дні: з 9:00 до 13:30.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Культура під час війни. У складі делегації Донеччини Маргарита Ідрісова бере участь у всеукраїнському форумі

26 червня у м. Київ проходить форум «Культура під час війни. Людський капітал», який став платформою для напрацювання спільних системних дій задля збереження людського капіталу в культурній сфері під час війни.

eye

28

Громада 1

26 червня 2024 14:35

"Покровськводоканал" оновлює мережі: ремонтні роботи на насосній станції № 13 завершаться за 3 дні

КП "Покровськводоканал" продовжує активно працювати над покращенням якості водопостачання у місті. Наразі фахівці підприємства проводять ремонтні роботи на водопровідній насосній станції № 13, яка обслуговує мікрорайон "Лазурний".

eye

18

Громада 1

26 червня 2024 14:30

Міжнародна організація міграції рятує домівки: 231 родина Покровської громади отримала будівельні матеріали

Міжнародна організація міграції (МОМ) продовжує підтримувати Україну та її мешканців, які постраждали від війни. Цього разу допомогу отримали жителі Покровської громади, чиї домівки були пошкоджені внаслідок ракетних обстрілів з початку 2024 року.

eye

20

Громада 1

26 червня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію