• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Евакуація рятує життя: у Покровську успішно евакуювали родину підопічних територіального центру

eye

154

25.05.2024 17:15

Громада 1

img

Евакуація родин з небезпечних регіонів є надзвичайно важливою складовою захисту населення під час війни. Завдяки зусиллям Покровської МВА, благодійних організацій та волонтерів вдається забезпечити безпеку для найбільш вразливих категорій громадян.

24 травня завдяки плідній співпраці та взаємодії фахівців різних рівнів вдалося успішно евакуювати родину, яка отримувала соціальну послугу «догляд вдома» в територіальному центрі соціального обслуговування Покровської міської ради. 

Так, мати та донька тепер перебувають у безпечному регіоні України, де вони зможуть залишатися до закінчення воєнного стану в комфортних умовах.

 

Організація цієї евакуації стала можливою завдяки зусиллям багатьох людей і організацій. За сприянням Покровської міської військової адміністрації, зокрема заступниці очільника громади Наталії Іваньо та начальника Управління стратегічного планування, зовнішніх зв’язків та комунікацій Олега Фролова, вдалося швидко та ефективно організувати всі необхідні заходи для безпечного переміщення родини.

Важливу роль у цій евакуації відіграли також Благодійний фонд «Схід SOS», Вінницька обласна військова адміністрація та керівництво Тиврівського геріатричного пансіонату.

Кожна з цих організацій зробили свій внесок у те, щоб евакуація пройшла оперативно та безпечно. Ми дякуємо всім, хто бере участь у таких ініціативах, і сподіваємося на подальшу успішну співпрацю в майбутньому.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію