• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровчани продовжують вивчати досвід повоєнної відбудови країни

eye

464

25.05.2024 12:10

Новини громад

img

У м.Київ відбулося розширене засідання Ради директорів Конфедерації будівельників України, участь в якому взяв й депутат Покровської міськради Сергій Моісеєнко.

Попри те, що війна триває, українська влада, експерти та партнери вже активно розробляють плани повоєнного відновлення України. Тож на заході, який об’єднав експертів-будівельників, представників профільних міністерств та комітетів ВРУ, народних депутатів України, бізнес-спільноту, міжнародних партнерів, були обговорені поточні виклики галузі та ефективна координація зусиль задля майбутньої відбудови України.

До обговорення приєдналися:

Яакко Лехтовірта, Посол Фінляндії в Україні 

Антті Вянська, Спеціальний уповноважений з питань відновлення та підтримки України в Міністерстві закордонних справ Фінляндії 

Олена Шуляк, Голова Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Голова партії «Слуга Народу» 

Віталій Кіндратів, Заступник Міністра економіки України 

Наталія Дюжилова, Заступник Голови Державної інспекції архітектури та містобудування України 

Єгор Фаренюк, Директор ДУ «Фонд енергоефективності» 

Алла Комісаренко, Заступник Голови правління Укрфінжитло

У рамках розширеного засідання Ради директорів КБУ відбулась й презентація проєкту GIZ щодо просування енергоефективності (зеленої відбудови). Учасниками були розглянуті питання екології та використання зелених підходів у будівництві.

За словами Сергія Моісеєнко, який входить до складу ініціативної групи Покровської громади, що вивчає досвід трансформації України, «зелена» енергетика має стати однією з пріоритетних галузей у розбудові країни у післявоєнний період.

«Багато корисної інформації та інструментів, за допомогою яких влада та бізнес планують процеси відбудови України. Крім того, вдалося поспілкуватись з представниками бізнес-спільноти щодо вирішення гуманітарних питань. Зокрема, говорили про одну з найбільш гострих потреб Покровської громади – забезпечення мешканців питною та технічною водою. Розглядаємо реалізацію проєктів, які дозволять допомогти в вирішенні цього питання», - зауважив Сергій Моісеєнко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію