• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для ветеранів та їхніх дружин: програма «Невтрачене покоління» та програма «Дружина ветерана»

eye

443

24.05.2024 11:34

Новини громад

img

Громадська організація «КИЇВСЬКА ШКОЛА ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ІМЕНІ СЕРГІЯ НИЖНОГО» зважаючи на виклики сьогодення започаткувала декілька освітніх програм, в тому числі в напрямку ветеранської політики, спрямованих на реінтеграцію ветеранів та, зокрема

  • ветеранів з інвалідністю; 

  • дружин та дітей ветеранів; 

  • представників ОМС, які реалізують ветеранську політику в громадах; 

  • працівників підприємств та організацій, що забезпечують та супроводжують адаптацію робочих місць для ветеранів з інвалідністю та перекваліфікацію ветеранів. 

Наразі, завдяки благодійним пожертвам, започаткована нова стипендіальна програма «Невтрачене покоління» з метою підтримки та розвитку молодих людей, які вже пройшли через випробування на війні та мають бойовий досвід і допомогти цим молодим героям та героїням здобути нові знання, навички та вміння, а також підвищити професійний рівень. Детальніше про стипендіальну програму можна дізнатися на сайті https://tinyurl.com/yynm6phf

Також, в рамках утвореної на майданчику Громадської організації «Київська школа державного управління імені Сергія Нижного» започаткована і реалізується навчальна програма «Дружина ветерана», мета якої – формування стійкості, спроможності, життєзарадності дружин ветеранів, щоб стати точкою опори для реінтеграційних процесів, забезпечення мотивацій до економічної самостійності, суспільно-політичної активності ветеранів.

https://www.kspa-ngo.com/platform/veteran-wife

Запрошуємо долучитися до постійно діючої платформи взаємодії органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань та формувань, діяльність яких пов’язана із формуванням в Україні дієвої та інклюзивної соціальної політики щодо ветеранів війни https://www.kspa-ngo.com/

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Запрошуємо підприємців приєднатися до другого діалогу між владою та бізнесом за темою «Програма підтримки громадян «Національний кешбек: Зроблено в Україні»

Зустріч відбудеться в рамках роботи регіональної онлайн-платформи «Діалог влади та бізнесу», яка створена за дорученням Президента Україна Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців.

eye

22

Новини громад

23 жовтня 2024 14:19

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію