• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Непомітні герої. Історія машиніста автокрана, від якого залежить робота всієї команди

eye

154

23.05.2024 16:15

Громада 1

img

Вже третій рік поспіль рф продовжує нищити нашу інфраструктуру, завдаючи шкоди життєво важливим об'єктам. Саме професіоналізм та згуртованість працівників комунальних служб міста дозволяє оперативно ліквідовувати наслідки обстрілів та аварійні ситуації. 

На перший погляд, вони – звичайні працівники, які щодня виконують свої професійні обов?язки. Але в умовах війни значущість їхньої роботи значно підвищується. І кожен з фахівців, який трудиться на благо нашої громади, заслуговує окремої уваги. 

Сьогодні хочемо вас познайомити з машиністом автокрана КП «Покровськводоканал» Євгеном Логойко. 

Саме з цього підприємства і почалася його трудова діяльність. Євген працює на підприємстві вже 14 років і не планує змінювати роботу.  Чоловік зізнається: «Робота цікава, але вимагає високої відповідальності та уважності. Завжди є ризики травмування. Тому потрібно точно розраховувати, як краном безпечно зробити завантаження або розвантаження. Якщо дотримуватися техніки безпеки, то все буде добре», – ділиться Євген.

За словами чоловіка, у колективі «Покровськводоканалу» панує злагодженість, і співробітники підприємства завжди готові прийти один одному на допомогу. 

Неодноразово старання Євгена були відзначені керівниками громади. За свій професіоналізм та самовіддану роботу, у 2021 році чоловік був нагороджений Почесною грамотою Покровської міської ради та у 2022 році з нагоди Дня державності – медаллю Покровського міського голови. 

З початку повномасштабного вторгнення рф, роботи стало більше, оскільки через обстріли з'являється багато пошкоджень, які потрібно усувати за допомогою автокрану. Основні завдання машиніста – подавати будівельні матеріали на дахи багатоповерхових будівель та допомагати в приватному секторі. Також часто доводиться розбирати завали після обстрілів. 

Під час проведення аварійних робіт колектив працює злагоджено, у кожного своя зона відповідальності. Особливо напружена – у Євгена. 

«З самого початку війни я залишаюся тут, працюю на підприємстві. Допомагаю людям у важкий для країни час, задля підтримки життєдіяльності громади. Моя родина знаходиться в евакуації. На вихідні їжджу до них у гості, бо сім'я – це святе. У мене є жінка та двоє дітей: доньці 15 років, сину — п’ять. Ситуація складна в місті, тому довелося їм виїхати. Сумую за ними, але залишаюсь працювати, бо люблю та ціную свою роботу», – зазначає Євген.

Зараз КП «Покровськводоканал» активно працює над заміною труб для забезпечення сталого проходження зимового періоду. Це важлива робота, яка гарантує, що мешканці громади будуть мати доступ до необхідних комунальних послуг у холодну пору року. 

Євген Логойко та його колеги – справжні герої, які щодня роблять величезний внесок у відновлення і підтримку нашої інфраструктури. Вони продовжують працювати, попри всі труднощі, наближаючи нашу спільну перемогу. 

«Перемога буде за нами, ми в це віримо та працюємо задля цього, тримаючи комунальний фронт», – впевнений Євген Логойко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію