• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільне вирішення нагальних потреб: Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади

eye

183

23.05.2024 13:45

Громада 1

img

Сьогодні, 23 травня, начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів черговий прийом громадян. Загалом до очільника громади завітали 10 мешканців, а ще з шістьма він поспілкувався телефоном.

Основні питання, з якими зверталися громадяни, стосувалися відновлення житла після обстрілів. Сергій Добряк закликав усіх скористатися державною програмою «єВідновлення», яка вже показала свою ефективність.

«Майже 500 сімей з нашої громади отримали гроші за програмою єВідновлення за пошкоджене житло. Також є мешканці, які вже отримали житлові сертифікати за зруйноване майно», — зазначив Сергій Добряк.

Очільник громади також підкреслив, що військова адміністрація додатково допомагає жителям приватного сектору будівельними матеріалами.


«Ми надаємо шифер для покрівель, листи OSB та тарпаулін для самостійного ремонту пошкоджених конструкцій. Роботи з відновлення комунального житла виконуються силами житлово-комунального відділу», — додав начальник Покровської МВА.

Серед звернень громадян також були прохання про надання фінансової допомоги на проведення операцій. Сергій Добряк висловив готовність сприяти вирішенню цих питань та пообіцяв надати необхідну підтримку для забезпечення мешканців якісною медичною допомогою.

Одне зі звернень стосувалося відновлення газопостачання після обстрілу. Очільник громади запевнив, що фахівці газової служби найближчим часом зможуть відновити газопостачання та забезпечити мешканців необхідними послугами.
 

Черговий прийом громадян начальником Покровської МВА вкотре продемонстрував готовність керівників адміністрації до вирішення наболілих питань, адже, відновлення інфраструктури та забезпечення мешканців необхідними послугами залишаються пріоритетними в роботі.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію