• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА та Покровського РТЦК та СП обговорили шляхи подальшої взаємодії

eye

209

23.05.2024 09:15

Новини громад

img

Під головуванням начальника Покровського РТЦК та СП Ігоря Валяєва та за участі заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо, а також представників юридичної служби та Управління соціального захисту населення відбулася робоча нарада.

16 травня 2024 року Кабінет Міністрів України відповідно до частини п'ятої Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» прийняв Постанову №560 «Про затвердження призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період».

Під час наради присутні обговорили механізм реалізації повноважень та взаємодію між Покровської військовою адміністрацією та посадовими особами Покровського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Особливу увагу соціальна служба громади приділила військовозобов'язаним громадянам Покровської громади, які здійснюють догляд за особами, зазначеними у ст.23 ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», та які не мають права на призначення  компенсації на догляд за такими особами. Також, учасники наради визначили спільний алгоритм дій та необхідність створення для цього відповідної комісії. 

Крім того, під час зустрічі обговорили взаємодію у питаннях надання матеріальної допомоги мешканцям Покровської громади-військовослужбовцям у разі отримання поранення під час
виконання бойового завдання та військовослужбовцям, яких призвано на військову службу під час мобілізації або прийнято на військову службу за контрактом.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

95

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію