• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Непомітні герої. Людина, яка вже 14 років зігріває домівки покровчан

eye

226

22.05.2024 17:11

Новини громад

img

Росіяни скажено та планомірно атакують нашу інфраструктуру. І після кожної аварії покровські комунальники як вартові добра, оперативно відновлюють пошкоджені об’єкти. Вони справжні професіонали своєї справи. Безстрашні та відповідальні. 

Ми хочемо познайомити вас з тими, хто щодня докладає зусилля, аби мешканці громади отримували всі комунальні послуги. І це не зважаючи на те, що лінія фронту всього в 30 км від Покровська. 

Знайомтеся — Руслан Горелік, начальник дільниці КП «Покровськтепломережа», який вже 14 років присвячує своє трудове життя забезпеченню тепла в оселях мешканців Покровська.

Руслан Горелік навчався в Приазовському державному технічному університеті, де здобув знання в галузі енергетики. Завершивши навчання, він приєднався до команди КП «Покровськтепломережа». Вибір був очевидним, адже він хотів, щоб отриманні ним знання служили людям.

Протягом десяти років Руслан працював майстром на підприємстві, заробляючи повагу колег та набуваючи неоціненного досвіду. Його відповідальність, професіоналізм та прагнення до вдосконалення не залишилися непоміченими, і згодом він був призначений начальником дільниці.

На новій посаді Руслан Горелік продовжує демонструвати свої лідерські якості та глибоке розуміння галузі. Він координує роботу своєї команди, забезпечуючи безперебійну роботу тепломережі навіть у найскладніші періоди.

Під час війни та енергетичних викликів робота Руслана та його команди стала критично важливою для Покровської ТГ. Завдяки зусиллям цих непомітних героїв мережами міста до будинків мешканців надходить життєво важливе у зимовий період тепло.

«Будь-яка праця на свій лад важка. Основна задача моєї бригади — в найкоротші терміни усунути витоки теплоносія, що через аварії відбуваються у зимовий період, аби не допустити зриви теплопостачання населенню, щоб люди завжди були з опаленням», — зазначає Руслан Горелік.

З початку повномасштабного вторгнення Руслан та його команда зіткнулися з новими викликами. Постійні блекаути, перебої з водопостачанням та інші труднощі стали постійними супутниками  їхньої і без того складної щоденної роботи. Проте навіть у таких умовах працівники дільниці сумлінно виконують свої обов’язки.

«Попри ворожі атаки та інші виклики воєнного часу, я продовжую працювати тут. Ані я, ані моя сім'я нікуди не переміщалася. Ми такі самі люди, як і всі, у нас є звичайні страхи, але є робочі обов'язки, які потрібно виконувати», — додав начальник дільниці КП «Покровськтепломережа».

Підприємство працює злагоджено, як повноцінний механізм, та виконує поставлені цілі та завдання. До дільниці Руслана Гореліка входить 9 котелень, які обслуговують мікрорайони Лазурний, Шахтарський, Південний, а також центральну частину міста — котельні №7, 11, 4, 15. На кожній котельні взимку працює обслуговуючий персонал, а в ремонтний період — слюсарі та електрогазозварники.

Руслан Горелік не зупиняється на досягнутому. Він постійно підвищує ефективність роботи тепломережі, впроваджуючи нові технології та методики управління. Його мета — забезпечити максимально ефективне та надійне теплопостачання для мешканців Покровська.

«Доки ЗСУ захищає нас від ворога, наше підприємство працює на благо нашої громади та країни загалом на комунальному фронті. Ми старанно виконуємо свої обов'язки та віримо в найскорішу перемогу», — зазначає Руслан Горелік.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

95

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію