• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Волонтери World Central Kitchen продовжують забезпечувати гарячими обідами підопічних терцентру та евакуйованих громадян

eye

131

21.05.2024 10:55

Громада 1

img

Покровська МВА завдяки спільним зусиллям з міжнародними організаціями зміцнює свою спроможність долати труднощі війни та продовжує надавати необхідну допомогу тим, хто цього потребує.

Цього разу співробітники благодійної організації World Central Kitchen надали 200 порцій гарячих обідів для підопічних територіального центру Покровська та евакуйованих громадян, які тимчасово перебувають у місті в очікуванні подальшого виїзду до безпечніших регіонів країни.

World Central Kitchen, що відома своїми зусиллями у забезпеченні їжею людей в кризових ситуаціях по всьому світу, вже не вперше продемонструвала свою підтримку мешканцям та гостям Покровська. Ця допомога особливо важлива для тих, хто переживає складні часи через військовий конфлікт. Організація не лише забезпечила людей необхідним харчуванням, а й продемонструвала солідарність та підтримку міжнародної спільноти.

«Ми щиро вдячні World Central Kitchen за надану допомогу. У ці складні часи підтримка, яку ми отримуємо від міжнародних організацій, має неоціненне значення. Завдяки їхнім зусиллям підопічні терцентру та евакуйовані громадяни отримали гарячі обіди, що не лише допомогло втамувати їхній голод, але й додає впевненості в тому, що вони не залишені наодинці зі своїми проблемами. Ми дуже цінуємо цю підтримку і сподіваємося на подальшу співпрацю», — зазначила керівниця ККСН Покровської територіальної громади Марина Ухова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію