• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ПІДПРИЄМНИЦТВО – ЯК АЛЬТЕРНАТИВА НАЙМАНІЙ ПРАЦІ

eye

353

23.10.2018 19:40

Центр зайнятості

img

Для нашого регіону розвиток малого бізнесу є найприйнятнішою альтернативою найманій праці та вирішенням багатьох сучасних соціально-економічних проблем.

19 березня 2018 року у приміщенні Покровського міського центру зайнятості пройшло засідання консалтингового центру за участі соціального партнера, а саме: Покровської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління ДЕС у Донецькій області. Також, учасниками сьогоднішнього заходу стали 6 безробітних, які перебувають на обліку у Покровському МЦЗ та мають статус внутрішньо-переміщеної особи.

«Розпочати власний бізнес Вам допоможе Покровський міський центр зайнятості, який надає грошову допомогу тим, хто хоче відкрити свою справу, має ідею або власну ініціативу та хист до цього», - розпочала захід спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Оксана Янтус.

Під час заходу присутні були ознайомлені із питаннями податкового законодавства для підприємців, штрафні санкції за несвоєчасне подання звітності, а також можливості отримання безкоштовного цифрового підпису та надання звітності до ОДПІ із застосуванням електронного ключа.

По завершенню присутні мали змогу поставити питання, що їх цікавлять, спікерам сьогоднішнього заходу.

 

DSC 1109

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію