• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комфорт та зручність для пасажирів: КП «Покровськавто» продовжує заміну старих зупиночних павільйонів на нові

eye

163

20.05.2024 15:30

Громада 1

img

У Покровську вже не перший місяць активно тривають роботи з оновлення місць очікування громадського транспорту. Так, з метою створення більш зручних і комфортних умов для пасажирів, працівники комунального підприємства «Покровськавто» замінюють старі зупиночні павільйони, які через свій вік прийшли у незадовільний стан, на нові та більш сучасні конструкції.

Вже сьогодні, 20 травня, перший такий зупиночний павільйон встановлено по вулиці Філатова у місті Покровськ. Примітно, що нові конструкції виготовляються власноруч працівниками підприємства, що дозволяє суттєво економити бюджетні кошти.

«Оновлення зупиночних павільйонів — це не просто заміна старих конструкцій на нові. Це крок до покращення умов для наших пасажирів, їх зручності та безпеки. Попередньо нами були придбані всі необхідні матеріали й ось уже сьогодні перший такий павільйон встановлений на одній з вулиць міста. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зробити користування громадським транспортом більш комфортним для мешканців», – зазначив начальник КП "УКБ" Артем Колосов.

Сьогодні вже виготовлено три таких павільйони. Це означає, що ще два нові павільйони готові до встановлення на території міста або громади.

Спеціалісти КП «Покровськавто» рекомендують мешканцям звертатися до Контактного центру з приводу заміни старих зупиночних комплексів, якими вони користуються, на нові та зручні.

Пропозиції мешканців допоможуть визначити найбільш потрібні місця для встановлення нових павільйонів та зробити нашу громаду ще комфортнішою.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію