• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ЖИВИ І ПРАЦЮЙ В УКРАЇНІ! УКРАЇНСЬКІ КУРКУЛІ СТВОРЮЮТЬ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ ДЛЯ СПІВВІТЧИЗНИКІВ

eye

365

23.10.2018 19:40

Центр зайнятості

img

15 березня 2018 року у м.Покровськ за ініціативи Донецької обласної служби зайнятості відбувся «Прес-тур» за участі журналістів ТБ «ДТБ», «Еспрессо». Тема сьогоднішнього прес-туру – «ЖИВИ І ПРАЦЮЙ В УКРАЇНІ!

Українські куркулі створюють нові робочі місця для співвітчизників». Під час туру учасники та журналісти відвідали підприємців міста, яких було обрано переможцями конкурсу "Український донецький куркуль" та надано фінансову підтримку, та які активно співпрацюють із Покровським міським центром зайнятості.

«На сьогоднішній день служба зайнятості – це сервісна установа, яка надає широкий спектр послуг роботодавцям абсолютно безгоштовно», - розпочав директор Покровського міського центру зайнятості Микола Толмачов.

DSC 1084

Під час заходу журналісти відвідали ЛДЦ «Нео СКІН», який тісно співпрацює зі службою зайнятості, в тому числі у напрямку працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, де мали змогу поспілкуватись із головним лікарем закладу, хірургом, та завідуючою лабораторії, яка знайшла роботу за допомогою Покровського МЦЗ.

 

DSC 1033

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію