• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Юні покровські футболісти перемогли у обласному етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч»

eye

141

20.05.2024 10:30

Громада 1

img

17 травня у Павлограді відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч». Захід проходив за участі директора департаменту масового спорту та здоров’я нації Міністерства молоді та спорту України Сергія Тимофєєва, заступника голови Донецької ОДА Ігоря Бойка, начальника управління фізичної культури та спорту ОДА Володимира Мицика. Долучилися до участі й представники Покровської громади на чолі з начальником управління сім’ї, молоді та спорту Віталієм Щербинкою.

«Пліч-о-пліч - всеукраїнські шкільні ліги» - змагання серед учнів під гаслом «Разом переможемо», ініційовані Президентом України. У цьому спортивному сезоні ігри проводять за п’ятьма видами спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

Для Покровської громади найемоційнішими були змагання з футзалу. Адже участь у обласному етапі брали наші юні футболісти – учні ЗОШ №9, які займаються під керівництвом тренера-викладача ДЮСШ м. Покровськ Олега Юркіна.

Попри те, що всі учасники змагань прагнули перемогти, у спортивній залі панувала атмосфера дружби та здорової конкуренції. Наші хлопці показали відмінну підготовку та посіли перше місце, обійшовши команди з Мирнограда та Добропілля.


На урочистій церемонії нагородження команди отримали медалі та кубки. Окрім цього, заступник голови Донецької ОДА Ігор Бойко вручив Лист подяки за плідну співпрацю директору ДЮСШ Павлоградської міської ради, на базі якої проходили змагання.

Сергій Тимофєєв висловив захоплення незламність юних спортсменів та їх наставників. Та побажав переможцям успіхів у Всеукраїнському фіналі «Пліч-о-пліч».


«Донеччина активна! Пишаюсь незламною позицією. Дякую командам громад та Донецькій ОДА. Дякуємо ЗСУ!», - сказав директор департаменту масового спорту та здоров’я нації Мінмолодьспорту.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію