• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

eye

319

18.05.2024 13:35

Громада 1

img

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

З початком широкомасштабного вторгнення рф на територію України, наші музейники працюють у надзвичайно складних умовах. Вони демонструють непохитну відданість своїй справі, захищаючи наші культурні цінності та історичну спадщину від руйнувань та втрат.

Музеї завжди були осередками знань, натхнення та духовного збагачення. У цей складний час вони залишаються символами нашої національної ідентичності, нагадуючи нам про важливість збереження історичної пам'яті.

Висловлюємо щиру подяку всім працівникам музеїв за їхню невтомну працю, мужність та професіоналізм. Нехай ваша відданість та старання будуть гідно оцінені, а наша культурна спадщина буде збережена для майбутніх поколінь.

Зі святом вас, шановні музейники!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

53

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію