• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

eye

395

17.05.2024 16:10

Громада 1

img

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

Мешканці старостинських округів, які підпадають під цю категорію, мали можливість отримати необхідні гігієнічні засоби для своїх родин.

Згідно з кількістю зареєстрованих сімей відповідної категорії, набори були роздані в таких округах: Срібненський  — 61 набір; Новотроїцький — 65 наборів; Новоєлизаветівський — 32 набори; Лисівський — 111 наборів; Піщанський — 75 наборів;  Родинський — 283 набори.

Марина Ухова, керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської територіальної громади, висловила вдячність благодійному фонду «Янголи Спасіння» за постійну допомогу мешканцям громади.

«Дякуємо благодійному фонду "Янголи Спасіння" за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) за їхню невтомну працю і постійну підтримку нашої громади. Ця допомога є надзвичайно важливою для багатьох родин і ми щиро вдячні за співпрацю та турботу про наших мешканців, особливо — соціально вразливих категорій населення», – зазначила Марина Ухова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

53

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію