• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

eye

250

17.05.2024 15:30

Громада 1

img

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття, аби бути готовими до виникнення будь-яких екстрених ситуацій.     

За словами генерального директора Покровської КЛІЛ Юрія Бородіна, піклуватись про безпеку персоналу та пацієнтів колектив медзакладу розпочав ще з перших днів повномасштабного вторгнення.    

Через збільшення кількості поранених, яких доставляють з усіх куточків регіону, виникла потреба в розширенні приміщень. Тож з 2022 року власними силами покровські медики розпочали облаштовувати підвальне приміщення, яке ще два роки тому було затоплене водою.

Сьогодні допомогу в облаштуванні цього укриття надає компанія «Метінвест»: за підтримки підприємства тривають ремонтні та оздоблювальні роботи.  

«Вентиляція майже вся змонтована, залишилось залити підлогу та встановити лави, на яких перечекати повітряну тривогу матимуть змогу як медики, так і пацієнти, які можуть самостійно пересуватись. Ми бачимо, як Метінвест якісно виконує ремонти. Сподіваємось, що до кінця літа цей проєкт ми реалізуємо і будемо звертатись до партнерів з проханням облаштувати ще одне укриття в іншому крилі будівлі. Там є ліфт, яким медики зможуть спускати лежачих пацієнтів», – зауважила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.  

 Хід виконання оздоблювальних робіт – під пильним наглядом керівництва Покровської МВА та компанії «Метінвест».  

 «Ворог наступає, але ми теж вживаємо заходів, беремо участь у будівництві додаткових укриттів для мешканців громади. Підтримуємо медичні заклади, забезпечуємо їх всім необхідним. В цілому, історія підтримки Покровської КЛІЛ Метінвестом досить велика. Компанія системно виділяє кошти на реконструкцію і закупівлю обладнання. Була надана допомога у відновленні акушерського, реабілітаційного та травматологічного відділень клінічної лікарні. Наразі ведеться розробка майбутніх проєктів розвитку лікарні. Але, на жаль, реалії такі, що цього замало. В умовах війни навіть лікарні потребують укриттів. Тож сьогодні наші зусилля спрямовані саме на це», – зауважив генеральний директор ПРАТ «ШУ «Покровське» Валерій Яковенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію