• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники закладів культури Покровської громади зібрались на спільний семінар

eye

295

15.05.2024 16:20

Громада 1

img

Сьогодні під головуванням начальниці відділу культури та ОКС Олени Олехнович відбулось засідання-семінар для працівників клубних закладів, під час якого були оговорені нагальні питання роботи сфери культури та намічені плани на майбутнє.

«Ми регулярно проводимо подібні семінари для того, щоб проговорити нагальні робочі питання, а також ті, які непомітні в результатах нашої роботи для пересічного громадянина. Втім насправді існує дуже багато непублічної діяльності, яку виконують працівники культури і яка є надзвичайно важливою. Це збір інформації, збір народних традицій, збір нематеріальної культурної спадщини (НКС), кадрові документи та документи з основної діяльності. Тож сьогодні ми разом обговорили ці питання», – зазначила Олена Олехнович.

Під час наради директорка історичного музею Ангеліна Рожкова ознайомила присутніх із проєктом «Відкрита форма для пізнання, спілкування та роздумів на бульварі Козацької Слави» та НКС, який передбачає низку тематичних заходів, пов'язаних із козацтвом та розумінням власної ідентичності.

Також увага учасників наради була зосереджена на термінах подання обов?язкових документів до централізованої бухгалтерії, кадровому діловодстві, організації та проведенні культурних заходів, а також взаємодії з аудиторією в соціальних мережах.

Долучилась до обговорення планів роботи й керівниця міського палацу культури, який нещодавно було прийнято на баланс Покровської МВА.

«Зі всіма колегами ми знайомі вже давно, але тепер наша співпраця стане ще тіснішою. Усі люди творчі та креативні. Попереду багато роботи і ми намагатимемось реалізовувати всі заплановані творчі ідеї та проєкти. А їх у нас багато», – зазначила Олена Подлесна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію