• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ПОКРОВСЬКОГО МЦЗ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ 2018 РОКУ

eye

306

23.10.2018 19:38

Центр зайнятості

img

7 березня 2018 року директор Покровського міського центру зайнятості Донецької області Микола Толмачов провів для представників засобів масової інформації брифінг на тему: «Надання послуг із сприяння зайнятості населення за січень-лютий 2018 року».

В заході прийняли участь представники ТОВ «Телебачення «Капрі» та журналісти електронного сайту «DDK.dn.ua».

На початку заходу Микола Іванович привітав усіх жінок із наступаючим святом 8 березня. У ході брифінгу директор продемонстрував присутнім відео-презентацію Покровського міського центру зайнятості, розповів журналістам про стан ринку праці, про надання соціальних послуг центру зайнятості безробітним та роботодавцям, розкрив основні напрями в роботі служби зайнятості в умовах модернізації.

«Протягом січня-лютого на обліку перебувало 467 осіб, за цей період працевлаштовано136 осіб, 56 осіб пройшли профнавчання», - наголосив Микола Толмачов.

Одним з напрямів в роботі Покровського МЦЗ Донецької області є сприяння безробітному в організації власного бізнесу. В 2018 році троє безробітних, з них 2 учасника АТО, захистили бізнес-плани та започаткували власну справу. В подальшому мають наміри прийняти участь у грантових проектах, наприклад «Український донецький куркуль».

З початку 2018 року запроваджені новації у відділі взаємодії з роботодавцями, а саме поява «Електронного кабінету». Електронний кабінет роботодавця це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець отримує за допомогою комп’ютера (а також смартфону або планшету на платформі Android) через мережу Інтернет. Користуючись електронним кабінетом роботодавець має змогу:

• Подати та переглянути раніше надані звіти за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та стан укомплектування заявлених вакансій;

• Переглянути інформацію про компенсацію єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування;

• Переглянути інформацію про компенсацію витрат на заробітну плату працевлаштованих ВПО;

• Переглянути інформацію щодо організації громадських та інших тимчасових робіт;

• Переглянути звіти за формою № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці»

Проведення інформаційних заходів є важливою частиною роботи Покровського міського центру зайнятості Донецької області, адже широка поінформованість населення про діяльність служби зайнятості викликає довіру громадян та допомагає вирішувати питання зайнятості населення.

 

DSC 0935

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію