• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську люди з інвалідністю отримали гуманітарну допомогу

eye

195

15.05.2024 15:00

Новини громад

img

За підтримки Покровської МВА та благодійників мешканці громади на постійній основі отримують всебічну допомогу для вирішення нагальних потреб. Особливу увагу приділяють соціально-незахищеним категоріям населення, серед яких ВПО, літні та самотні жителі, люди з інвалідністю. 

Вагому підтримку місцевим мешканцям надають представники БФ «Крапка відліку», які є давніми друзями та надійними партнерами Покровської МВА. Сьогодні благодійники вкотре завітали до нашого міста та організували видачу гуманітарної допомоги. 

Спільно із міжнародними організаціями «Samaritan’s Purse» та HUMANE було зібрано 1600 продуктових наборів, які отримали особи з інвалідністю 1-2 групи, люди з вадами зору, родини, в яких виховуються діти з інвалідністю. 

За словами голови міського товариства людей з інвалідністю Тетяни Четверик, БФ «Крапка відліку» – фонд, де працюють люди з великим серцем, сповненим милосердям, тож зустрічати таких гостей завжди приємно.

Покровська МВА висловлює щиру подяку директорці фонду Юлії Сокол за підтримку та допомогу, з якою вона вже не вперше приїздить до Покровська.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію