• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську формують персональний склад координаційної ради з питань національної ідентичності

eye

186

15.05.2024 11:55

Громада 1

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулось засідання ініціативної групи з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській міській раді Покровського району Донецької області.

На виконання постанови кабінету міністрів України від 18 квітня 2023 року №364, було сформовано проєкт персонального складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській міській раді.

Нагадуємо, що 25 квітня на офіційному сайті військової адміністрації та офіційних сторінках в соціальних мережах було розміщено оголошення про формування персонального складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській міській раді.

За цей час до ініціативної групи від підприємств, установ, організацій, місцевих медіа, інститутів, громадянського суспільства, дитячих та молодіжних громадських об'єднань було подано 11 пакетів документів. Під час засідання відбувся розгляд цих документів та їх опрацювання.

«Сьогодні ми дуже плідно попрацювали та сформували координаційну раду. Проголосували окремо за кожну кандидатуру, інформацію про яку зачитували. Зокрема, ми почули, хто ця людина та який внесок вона здійснить у розвиток української ідентичності саме в Покровській громаді. Як голова цієї координаційної ради вважаю, що кандидати є дуже потужними. Зараз ми оприлюднюємо персональний склад цієї ради та протягом 10 днів будемо чекати на зворотній зв’язок - згідно з постановою, що регламентує цей процес. Після цього, якщо не буде заперечень, координаційна рада буде затверджена керівником Покровської МВА Сергієм Добряком. Згодом ми затвердимо положення і розробимо план нашої подальшої роботи», – розповіла заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

На засіданні затвердили зміст оголошення про склад Ради для подальшого оприлюднення на офіційному сайті та офіційних сторінках в соціальних мережах Покровської МВА для публічного обговорення.

Також члени ініціативної групи обрали заступника голови координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській міській раді. Одноголосно на цю посаду було призначено голову ГО «Ініціативна спільнота» Андрія Пузікова.

«До 2014 року ми програли війну за розуми. Зараз маємо наслідки і треба дуже швидко вибудовувати модель подальшої роботи. Ми будемо організовувати заходи, направлені на затвердження української національної ідентичності», – зазначив Андрій Пузіков.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію