• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбувся спільний інформаційно-виховний захід з неповнолітніми правопорушниками Покровської громади 

eye

140

15.05.2024 10:15

Новини громад

img

За участю представників відділу пробації в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях по місту Покровську та представників служби у справах дітей Покровської громади відбувся інформаційний захід під назвою "Я – українець!", присвячений формуванню свідомого та поважливого ставлення до соціально-позитивного способу життя, активної громадянської позиції у підоблікових неповнолітніх засуджених.

У сучасних умовах національно-патріотичне виховання молодого покоління набуває особливої актуальності, тому що воно викликане формуванням почуття любові та відданості Батьківщині, національну гордість, служінню своєму народові, розуміння та співпереживання його історії й культури, прагнення утвердження у світі як високорозвиненої, конкурентоздатної нації, суспільства і держави. 

Соціально-виховна робота з неповнолітніми, що перебувають у конфлікті з законом, є одним з пріоритетних завдань пробації та служби у справах дітей, на обліку якої сьогодні перебувають 8 мешканців Покровської громади віком від 14 до 18 років. 

«Захід ми присвятили до Дня вишиванки, який українці відзначатимуть завтра, 16 травня. З неповнолітніми, які відбувають умовне покарання за скоєння правопорушень, говорили про свідоме ставлення до свого життя, до злочинності, про те, що кожен вчинок, скоєний злочин несе за собою певну відповідальність», – розповіла начальниця служби у справах дітей Оксана Діма.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію