• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

1 000 наборів особистої гігієни для евакуйованих: Покровськ отримав гуманітарну допомогу від БФ "LUkraine"

eye

184

14.05.2024 13:45

Громада 1

img

У зв'язку зі складною безпековою ситуацією на Донеччині, пов'язаною з евакуацією мешканців через збройну агресію рф, місто Покровськ отримало гуманітарну допомогу від міжнародного благодійного фонду «LUkraine», директором якого є Кім Ченбау. Вантаж із вдячністю приймала заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Координаторка місії евакуації БФ «LUkraine» Ірина Мірошниченко повідомила, що до міста було доставлено 1000 наборів, з яких 500 призначені для жінок і 500 – для чоловіків. Кожен набір містить засоби особистої гігієни, гумові капці та спідню білизну, що стане вчасною підтримкою для тих, хто опинився у складній ситуації.

«Головна місія нашого фонду – опіка людьми, які опинилися в обставинах, коли вони потребують підтримки та допомоги. Ми надаємо ці набори, щоб закрити базові потреби евакуйованих», – зазначила Ірина Мірошниченко.

Ця гуманітарна допомога стала важливим кроком у забезпеченні першочергових потреб ВПО та відображає спільні зусилля для підтримки тих, хто опинився у складній ситуації.

«Дякую міжнародному благодійному фонду, представники якого відгукнулися на наші прохання допомогти людям, яких вивозять з гарячих точок. Вони кидають власні домівки та виїжджають майже без речей першої потреби. Не в усіх є можливість собі щось придбати. Тому ще раз велика дяка за набори для евакуйованих. З такою підтримкою нас дійсно не побороти», – зазначила представниця шелтеру для ВПО Світлана Савченко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію