• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Освіта не знає кордонів: школярі Покровська отримали техніку для навчання дистанційно

eye

252

14.05.2024 10:10

Громада 1

img

Протягом останніх двох років покровська освітянська родина переживає випробування через військову агресію з боку росії. Учні роз'їхались по різних куточках України та світу, але навчальний процес не зупиняється. Дистанційна освіта дозволяє продовжувати навчання, попри відстані та кордони, та підтримувати взаємозв'язок між педагогами, класними колективами, учнями та їх батьками.

Так, для забезпечення якісної організації дистанційного навчання, Покровська громада отримала 19 ноутбуків від Уряду Об'єднаних Арабських Еміратів, за підтримки благодійної організації «Фундація Олени Зеленської». Ці гаджети вже передані учням соціально вразливих категорій населення, які потребують технічної підтримки для здійснення навчання.

«Перша леді України підтримує такі волонтерські ініціативи, бо вважає: доки діти вчаться, а вчителі навчають, у нашої країни є майбутнє. Навчання — це ключ до перемоги, і ми дуже вдячні за цю підтримку, яка допоможе нашим учням продовжувати здобувати якісну освіту навіть у важкі часи», – наголосила начальниця відділу освіти Покровської міської ради Любов Воротинцева.

Діти, які отримали ноутбуки, висловлюють неймовірну радість і вдячність за таку можливість. Для них це не просто гаджети, а можливість поринути у світ навчання та новітніх технологій.

«Ми дуже вдячні за цей ноутбук! Математика — наш улюблений предмет, і з цим гаджетом ми зможемо ще краще вивчати його. Раніше ми користувалися телефонами, але тепер буде набагато зручніше долучатись до уроків і зосереджуватись на навчанні», — розповіли учениці  4-Б класу НВК №2, двійнята Кароліна та Аліна Андрєєви.  

Самі ж працівники освіти вважають, що сьогодні підтримка школярів Донеччини є вкрай необхідною.

«Попри те, що дистанційно працюємо не перший рік, ми, педагоги, продовжуємо навчатися та пробувати використовувати різні сучасні інструменти під час уроків. Тому впевнена, що гаджети, які отримують сьогодні наші діти, допоможуть значно покращити їхній рівень навчальних досягнень, полегшать процес створення проєктів та пошук всієї необхідної інформації, дадуть можливість брати участь у багатьох конкурсах різних рівнів. А це означає, що надалі учні стануть конкурентоспроможними випускниками і їх іменами ще почуємо», – зазначила директорка НВК №2 Нігяр Ібрагімова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію