• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У місті Родинське встановили два наземні бетонні укриття, які надійшли від благодійників

eye

255

11.05.2024 18:30

Громада 1

img

Покровська громада все частіше опиняється під обстрілами з боку ворожих сил. Це призводить до серйозної загрози життю та безпеці громадян, а також несе за собою матеріальні збитки, емоційний стрес та тривогу. 

З метою впровадження безпекових заходів продовжується робота з облаштування вулиць громади об’єктами цивільного захисту. Зокрема, завдяки підтримці голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна, благодійного фонду Nova Ukraine та ГО “Рада міст”, сьогодні були встановлені ще два наземні укриття в центральній частині міста Родинське. Всього від благодійників надійшло та було встановлено у громаді вже 8 таких укриттів.

Наземні споруди призначені для захисту людей від вибухових хвиль та уламків, які є особливо небезпечними для мирного населення. Керівник гуманітарного штабу Покровської МВА, Дмитро Єрмолович зазначив, що ці укриття будуть доступні для всіх мешканців громади та гостей міста, що дозволить їм безпечно пережити небезпеку.

«Ми щиро вдячні благодійному фонду Nova Ukraine та ГО “Рада міст” за їхню підтримку у забезпеченні наших мешканців наземними укриттями. Це дозволяє нам створити надійний захист в разі виникнення надзвичайних ситуацій в місті, які почастішали останнім часом», — додав Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію