• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

eye

189

10.05.2024 16:50

Громада 1

img

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

Учасники святкового заходу мали чудову можливість пограти, потанцювати та виконати різноманітні цікаві завдання.

Особливим сюрпризом для матусь став майстер-клас, де маленькі учасники заходу власноруч виготовляли подарунки для своїх найрідніших та найближчих. Крім того, на заході з'явився улюблений герой всіх українців — пес Патрон, який подарував матусям квіти.


«Свято пройшло чудово. Всі отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Загалом в нашому садочку нараховується 87 діток. Наші заклади дуже творчі, педагоги завжди готуються до таких заходів, аби підтримати діточок в цей складний час. В нас також багато планів на майбутнє, але не буду розкривати подробиць, це ви вже згодом побачите самі», – зазначила завідувачка закладу дошкільної освіти №5 «Вербонька» Клавдія Макарова.

Святкування Дня матері в Покровську порадувало всіх учасників заходу. Веселий настрій, позитивні емоції та щира радість були відчутні у всіх присутніх. У цей день матусі отримали не лише подарунки, але й неоціненні моменти тепла та уваги від своїх дітей.

«Діти своїми посмішками надихають нас та дають надію на світле майбутнє. Дуже цікавий захід організували, нам дуже сподобалося, адже ми не просто сиділи спостерігали, як наші діти бігають та веселяться, а самі з ними танцювали та грали в різні ігри», – поділилася враженнями Ілона, одна з матусь.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію