• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську з професійним святом привітали медсестер

eye

160

10.05.2024 16:05

Громада 1

img

Щороку 12 травня відзначають Всесвітній день медичних сестер. В Україні це свято набуло надзвичайного значення, особливо з 24 лютого 2022 року, коли війна перетворила наших медичних працівників на справжніх героїв медичного фронту.

Кожен день вони, ризикуючи власним життям, рятують життя захисників та пересічних українців у найнебезпечніших місцях.

З нагоди професійного свята медсестер у Покровську відбувся урочистий захід, на який завітали керівники громади та представники місцевих закладів.

У наш час жодну лікарню, жодну поліклініку неможливо уявити без медсестер. Вони допомагають вести амбулаторний прийом хворих, асистують при операціях та виконують масу потрібної та важливої роботи, щоб поставити на ноги хворого.

Медичні сестри справжні професіонали своєї справи, адже потрібно не просто чітко виконувати призначення лікарів, а й обов’язково піклуватися про кожного хворого особисто, приділяти йому увагу, підтримати добрим словом.

«Дорогі наші медичні сестри! Я хочу сказати, що ваша робота дуже потрібна і всі наші громадяни її високо оцінюють та глибоко цінують. Щиро вітаю вас зі святом, зичу вам здоров'я ментального та сили духу. Бажаю, попри події війни, мати гарний настрій. Адже з яким настроєм ви приходите на роботу, з таким настроєм залишаються і ваші пацієнти. З усього серця бажаю, щоб ви нічого не боялися. Ця війна точно закінчиться нашою перемогою! Зі святом!» – привітав присутніх начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

З нагоди відзначення Міжнародного дня медичних сестер, за сумлінну працю, відданість обраній справі, чуйність і милосердя, людяність і сердечність, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у рятування життя і здоров’я мешканцям громади в умовах воєнного стану Почесними грамотами та Подяками Покровської МВА були нагороджені медичні сестри місцевих лікувальних закладів.

«Хочеться привітати вас напередодні вашого професійного свята. Хочу сказати що ви у нас завжди натхненні, усміхнені і радісні. Такими вас бачать пацієнти і хочуть бачити і надалі. Тому що ви втілюєте надію в те, що вони повернуться додому здоровими. І мені здається, що навіть не на настрій лікарів дивляться, а в першу чергу на настрій медичних сестер. Ми бажаємо вам, щоб ви завжди залишалися в гарному настрої, були в гуморі, щоб були у вас вдячні пацієнти та лікарі, з якими ви працюєте. Тому що це дуже важливо. Бажаю вам натхнення, любові, здійснення мрій та просто гарного настрою. Зі святом вас!» – приєдналася до привітань заступниця очільника громади Маргарита Ідрісова.

Під час урочистого заходу панувала надзвичайно тепла та святкова атмосфера, що вражала серця усіх присутніх. Музичні привітання, що лунали зі сцени, дарували гостям позитивні емоції.

Висловлюємо вдячність всім медичним сестрам та братам за їхню невтомну працю та відданість. Ви робите велику справу і нехай вона завжди буде для вас в радість!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію