• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вистоїмо разом: представники Покровської громади взяли участь у підбитті підсумків проєкту

eye

53

15.10.2024 19:00

Громада 1

img

У рамках ініціативи, спрямованої на підтримку постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною, у м. Дніпро було презентовано результати проєкту «Вистоїмо разом!». 

У зустрічі, проведеній у змішаному форматі, взяли участь представники керівництва Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей, а також понад 30 громад цих регіонів.

Покровську громаду на заході представляли заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова та заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Яна Штурхецька.

Як зазначила Маргарита Ідрісова, на круглих столах, що проходили в межах проєкту, були розроблені чіткі алгоритми роботи з постраждалими від сексуального насильства, пов’язаного з війною: 

"У рамках проєкту ця зустріч, на яку зібрались представники трьох областей, стала завершальною серед проведених заходів щодо підтримки постраждалих від сексуального насильства під час війні. Наші фахівці всі пройшли навчання, розпочинаємо співпраці в новому форматі. Тема сексуального насильства, пов'язаного з війною, вкрай гостра. Постраждалі від таких злочинів мають отримати усю необхідну допомогу. А винні – понести відповідальність за скоєне", – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Спеціалісти з Покровської громади вже активно працюють над виявленням постраждалих та надання їм необхідної допомоги за розробленими методиками.

Проєкт «Вистоїмо разом!» реалізовано Українським Жіночим Фондом у співпраці з громадськими організаціями «Ла Страда – Україна» та «Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем». Ініціатива була підтримана Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Апаратом Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та профінансована Європейським Союзом.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вистоїмо разом: представники Покровської громади взяли участь у підбитті підсумків проєкту

У рамках ініціативи, спрямованої на підтримку постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною, у м. Дніпро було презентовано результати проєкту «Вистоїмо разом!».

eye

53

Громада 1

15 жовтня 2024 19:00

Благодійники продовжують допомагати вразливим категоріям: мешканці Покровська отримали гігієнічні набори

Попри складну та небезпечну ситуацію у прифронтовій зоні, волонтери не припиняють надавати допомогу тим, хто найбільше її потребує.

eye

26

Громада 1

15 жовтня 2024 16:35

Свято талантів: евакуйовані вихованці «Милосердя» стали учасниками конкурсу «Х-ФАКТОР»

Понад п'ять місяців минуло з того моменту, як Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) "Милосердя" був релокований до с. Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

38

Громада 1

15 жовтня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію