• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Шановна журналістська спільнота Покровської громади!

eye

193

06.06.2024 09:10

Громада 1

img

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня журналіста.

Сьогодні, як ніколи, має вагу ваше слово, яке є голосом правди. Воно додає надії і сповнює серця вірою у перемогу Добра та Світла.

Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійна відданість справі здобули широке визнання і шану великої аудиторії читачів і шанувальників вашого таланту серед мешканців усієї Донеччини, зокрема, Покровської громади. 

Зичимо вам, аби ваша красномовність отримувала гідний відгук в серцях і душах численних шанувальників вашого журналістського таланту. Нехай і надалі ваше відкрите і щире слово служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, Бажаємо, щоб небо над вашими головами було мирним та чистим, і хмари сумнівів та розчарувань ніколи не затьмарювали його. Нехай вам все і завжди дається легко, швидко, просто, а доля буде прихильною до вас, дарує щастя і здоров’я на довгі літа.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

47

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

38

Громада 1

28 червня 2024 15:05

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Днем Конституції України

Шановні мешканці Покровської громади! Щиро вітаю вас із національним святом – 28-ю річницею з дня прийняття Конституції України.

eye

45

Громада 1

28 червня 2024 08:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію