• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Покровську відбулася педагогічна конференція за підсумками минулого навчального року

eye

1207

28.08.2019 17:25

RSS

img

Освітяни Покровська зібралися в актовій залі ЗОШ №9 щоб обговорити результати навчального року 2018-2019 рр. та поділитися досвідом.

Серпнева педагогічна конференція “Сучасна освіта Покровська: методологія, теорія, практика” зібрала керівництво навчальних закладів та кращих педагогів. Також захід відвідали в.п. Покровського міського голови Ірина Сущенко та заступник міського голови Олена Олехнович.

З привітальним словом до присутніх звернулася Марина Голуб - начальник відділу освіти. Вона подякувала міській раді Покровська за сприяння у модернізації навчальних закладів. Ірина Сущенко звернулася до освітян зі словами вдячності та найкращими побажаннями у педагогічній роботі.

Марина Голуб виступила з презентацією загальних підсумків минулого навчального року. У звіті були представлені дані про фінансування закладів освіти з державного та міського бюджетів, рейтинг шкіл на загальнодержавному рівні, результати навчальних проектів та всеукраїнських конкурсів.

Освітяни Покровська гідно представляли місто протягом минулого навчального року. Кращих з кращих сьогодні відзначили нагородами та заохоченнями від профспілки. 

У ході конференції педагоги представили звіти про роботу освітніх закладів по всім напрямкам, а також визначили напрями розвитку системи освіти міста Покровськ у 2019-2020 навчальному році.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

13

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

45

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію