• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

eye

90

26.04.2024 12:05

Громада 1

img

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Участь у заході, який відбувся під головуванням заступника начальника відділу організації профілактичної роботи Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області Семена Зоненко, взяли начальниця сектору торгівлі і підприємництва Яна Михалко, начальниця відділу агропромислового розвитку Ольга Богачова, представники вугільних та сільськогосподарських підприємств громади.

Під час зустрічі були розглянуті вимоги відповідно до законодавства щодо створення та функціонування Державного електронного реєстру об'єктів підвищеної небезпеки, затверджені постановою Кабінету Міністрів України.

Як зазначив Семен Зоненко, об’єктом підвищеної небезпеки вважається об'єкт, на якому використовуються, виготовляються, переробляються, зберігаються або транспортуються одна або кілька небезпечних речовин чи категорій речовин у кількості, що дорівнює або перевищує нормативне встановлені порогові маси, а також інші об'єкти як такі, що відповідно до закону є реальною загрозою виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру.

Потенційно небезпечним об'єктом є об’єкт, на якому можуть використовуватися або виготовляються, переробляються, зберігаються чи транспортуються небезпечні речовини, біологічні препарати, а також інші об’єкти, що за певних обставин можуть створити реальну загрозу виникнення аварії.

Крім того, суб’єктам господарювання надані роз’яснення щодо нововведень законодавства, якими на період воєнного стану запроваджено спрощений процес набуття права на виконання робіт підвищеної небезпеки й на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки. Особливу увагу було звернено на проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та правильність зберігання паливо-мастильних матеріалів на території підприємств.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію