• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

eye

88

26.04.2024 14:05

Громада 1

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

Особливу увагу було зосереджено на допомозі людям, які евакуюються до більш безпечних регіонів країни та оснащення шелтерів індивідуальними наборами особистої гігієни.

Як зауважила Наталія Іваньо, сьогодні існує гостра потреба в гігієнічних засобах. Крім того, потрібен автобус для перевезення осіб з інвалідністю, яких в громаді близько 2500 осіб.

Під час зустрічі керівництво МВА також обговорили з блогодійниками можливість закупівлі нового технічного обладнання для комунальних служб, які працюють як над благоустроєм громади, так і над ліквідацією ворожих обстрілів, буріння свердловин, постачання ємностей та резервуарів для зберігання води.

Мова йшла як про забезпечення населення питною водою, так і доступ до технічної води, необхідної для сталої роботи котелень у наступному опалювальному сезоні.

Слід зауважити, що з БФ «Lukraine» Покровська МВА вже співпрацює в питаннях оздоровлення дітей громади. За підтримки благодійників вже тричі була організована подорож місцевих школярів до санаторію в м.Яремче, що на Закарпатті. Протягом місяця діти мали змогу оздоровитися серед мальовничих карпатських гір.

Наразі розглядається можливість впровадження проєкту для юних мешканців Покровської громади щодо обміну досвідом та вивчення іноземних мов безпосередньо в Люксембурзі.

«Ця зустріч стала важливим кроком у роботі з підтримки громади та вирішенні актуальних проблем, що виникають в умовах збройного конфлікту. Ми вдячні благодійникам за відкритий діалог та за те, що вони ретельно дослухаються до потреб наших мешканців», – зазначив Сергій Добряк наприкінці зустрічі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію